דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: שני טיפולי שורש
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 07/03/2017, 4:37 am</div>שלום יש לי שאלה.. מיוני בערך יש לי כאבי שיניים והלכתי לרופא ואצטרך שני טיפולי שורש. לא כואב לי כל הזמן אבל כשכן אני מסוגלת לבכות מהם מרוב חוזק... יום ראשון לפני שבועיים גדל לי כנראה אבסס גולה לבנה מעל השיניים כואבת כל כך... גם בנפש הרגשתי ממש חולה כמו שפעת. שתיתי ארבעה כדורי אוגמנטין שפוצצו את זה. הבעיה ששלשום שוב, גדלה לי הגולה (זה בוודאות מהשיניים זה באזור של אלו שעושות לי בעיות).... אתמול ביקרתי אצל רופא שיניים והוא החליט לנקז את המוגלה ולהתחיל טיפול שורש (רק את ההתחלה) במיידי.. הסכמתי כי אני מתביישת מרופאים בחיים אני לא אגיד לא... הוא עשה לי זריקה (שמזה פחדתי ממש) ואז אחרי רבע שעה הוא אמר שיש לי שתי אפשרויות או להמשיך אצלו טיפול ואולי בסוף הטיפול הוא יעקור את השן כי הוא לא יצליח או ללכת למומחה של טיפולי שורש שימשיך. עקירות בחיים אני לא אעשה.. בכיתי אז הוא התקשר למומחה חבר שלו והם קבעו לי תור כבר ביום חמישי... יש לי עששת עמוקה לצערי... אחרי שחפרתי- אני לא מבינה איך הרופא לא ראה כבר בהתחלה שהוא לא יצליח לסיים את החלק שמצריך זריקה לפחות? אי אפשר לראות בהתחלה?.. זה כאילו לעשות טיפול פעמיים... ועכשיו החניכיים איפה שעשיתי טיפול אתמול בצבע אדום בעיקר, חלק לבן, השן עם סתימה מוזרה כזו, ואני עדיין חשה כאב בשן.. נראה לי שהוא חתך לי בחניכיים כדי לפוצץ את האבסס.. השאלה איך המומחה יעשה לי שם זריקה מחרתיים אם הכל אדום? האם אתה ממליץ לי לדחות את התור? הרופא הרגיל אמר שעדיף לא להשאיר את השן פתוחה הרבה זמן וללכת לתור שהוא קבע לי אבל מה זה הרבה זמן? האם לחכות שיעבור האדום והכאבים? אני יודעת שהכי טוב מהר ובהקדם.. אבל בהתחשב במה שקורה אצלי?. תודה</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל