דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: עקירת שן עקב נקב
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 22/03/2017, 12:11 pm</div>שלום רב, <br /> ביצעו לי צילום פנורמי וראו שכתר ישן בשן 36 לא ישב תקין והמליצו לי להחליף אותו וזאת למרות שלא הרגשתי אי נוחות או כאבים. כשהגעתי לטיפול הורידו לי את הכתר , כשהורידו הכתר ראו עששת קלה על המבנה,הרופא ניסתה לנקות אך אמרה שזה טיפה עמוק והיא חייבת להחליף את המבנה גם.<br /> הרופאה מאוד התקשתה להוציא את הבורג של המבנה אך לבסוף הצליחה,יום למחר נהיו לי כאבים מאוד חזקים בשן ונטלתי אנטיביטיקה כי הייתה נפיחות קלה, לאחר כשבוע הכאבים פחתו אך לא עברו לגמרי.<br /> ביקשתי מהרופא לשקול לעשות חידוש טיפול שורש כי עדיין היו כאבים, הרופאה עשתה צילום אך לא ראתה דלקת . אמרה שבגלל שהמקום גם כך פתוח כדאי אולי באמת לשקול חידוש. נשלחתי למומחה טיפול שורש תחת מיקרוסקופ. בתחילת הטיפול הרופאה ראתה במקרוסקופ שקיים נקב ענק ובגלל הגודל לא ניתן לסגרו וחייב לעקור את השן.<br /> חשוב לציין שעד שלא הוציאו לי את המבנה לא היו כלל כאבים בשן ,הכאב הופיע לאחר הוצאת המבנה.<br /> השאחה שלי היא האם יכול להיות שהנקב נוצר בגלל הוצאת המבנה? שוב- הרופאה התקשתה להוציא את המבנה .<br /> כמובן שהתשובה שאקבל אינה מחייבת בלי לראות את התיק והצילומים.<br /> אך הרגשתי שהנקב נוצר עקב הוצאת המבנה ( מבנה שעשוי מבורג) האם קיימים מקרים שעקב הוצאת המבנה נוצר נקב?<br /> תודה רבה,<br /> גלי</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל