דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: כאבים בשיניים קדמיות
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 11/06/2018, 6:28 pm</div>אבל בעיקר חוסר אמון מוחלט בכל הרופאים, שלי אישית מרגיש שפשוט לא לוקחים אותי ברצינות ופשוט "מנפנפים" אותי.<br /> יום אחד בלבד אחרי הפוסט המקורי שכתבתי החלו כאבי תופת בשן הטוחנת האחרונה בצד שמאל למטה וכרגיל מצאתי את עצמי שוב במרפאת שיניים, הרופאה ישר שאלה למה באתי ושאין לי כלום בשיניים מבלי להסתכל אפילו בצילום שעשתה לי המזכירה שלה (כן...המזכירה...הזוי לא?!) רק אחרי שבעלי ביקש שתבדוק את הצילום בדקה בריפרוף ויצאה אחרי חצי שנייה ואמרה שאין כלום גם בשן הזו ושלא ייתכן שתוך 4 חודשים מהיום בו ביצעה צילום פנורמי הפה שלי פיתח חורים חדשים.<br /> חייבת לציין שאני מאוד מעריכה את הרופאה מאחר ומלכתחילה טענה שאין לי כלום בשיניים (מלבד שן עם עששת שתזדקק לטיפול שורש אך כרגע היא לא מוכנה לטפל בא ושן עם סתימה לבנה שנשברה וזקוקה להחלפה וגם בה היא לא מוכנה לטפל מחשש שמא טיפול כזה או אחר יהווה טריגר לכאבים נוספים שאגב גם ככה ישנם) ומיד בהתחלה הפנתה לנוירולוג ורופא לפה ולסת, אך יחד עם זאת לא יכולה להתנער מהתחושה שזה בכל זאת קשור לחניכיים ו/או לשן הרי לא סתם יש דימום בחניכיים בשן הספציפית לא?!.<br /> על אף תשובתו המפורטת של ד"ר וולפין עליה אני מודה מקרב לב, ועל אף העובדה שייתכן והוא צודק <br /> אני כרגע בחרדות שמונעות ממני ללכת לרופא/ה נוסף מחשש שמא הרופאה שלי צודקת ושהרופא/ה הבא/ה יבצעו טיפולים שלא לצורך.<br /> יש כל כך הרבה מרפאות ורופאים שעל פניו נראים מקצועיים לחלוטין אבל לצערי אני מסתמכת על המלצות בלבד ולכן חוששת.<br /> יותר מאשמח לקבל המלצות לרופא/מרפאה שהיא רב תחומית ברפואת שיניים על מנת להימנע מטרטורים נוספים אותם אני חווה כבר לפחות שנה.<br /> <br /> תודה לך שוב ד"ר וולפין</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל