דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: כאב קשה בלעיסה לאחר סתימות לבנות
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 30/03/2020, 9:01 pm</div>שלום, מאחר ואין רופאי שיניים כעת אני לא יודעת מה לעשות .. לפני כשלושה חודשים ויותר ביצעתי סתימות בשיניים התחתונות (סתימה בין השיניים ואחת רגילה) ולצערי לאחר שיוף הסתימות(להורדת גובה) וכבר בעת שיוף הסתימות הרגשתי כאבים מאוד קשים. בכל מהלך ה3 החודשים סבלתי מכאבים נוראיים בלעיסה, חזרתי לרופאה והיא החליפה לי את אחת מהסתימות שייפה עוד ושמה לי חומר שיעזור אך כמובן שלא הייתה השפעה לטובה. הכאב בלעיסה רק הלך והחמיר והיום אני בקושי מסוגלת לאכול על השן הזאת. (אפילו בעת אכילת לחם או במבה אני סובלת מכאבים) אני נורא סובלת ומתוסכלת, הרופאה צילמה וטענה שהכל בסדר וכי היא לא מבינה מה לא בסדר. בנוסף, את אחת מהסתימות היא הורידה ושיחזרה מחדש.. מה שהיה אמור לעזור ואף החריף את הכאב בלעיסה. אבל אני רואה שהקוטר של השן לא בהתאם למה שהיה לפני כן בהשוואה לשן שממול בצד השני וכי מרוב השיוף שלה היא מאוד נמוכה וכל לעיסה בה במקום מסויים כואבת נורא , כאבים שהם בלתי נסבלים בשום צורה. אציין שהכאב הוא במקום שהיא עשתה סתימה ובערך ב1/3 מהשן הנ"ל ( הרי זו סתימה שבין השיניים אז כאב שממוקד בעיקר בקצה של שן אחת לעבר השן השניה). אציין כי גם לא הצלחתי להעביר חוט דנטלי ורק לאחר מאמץ רב הצלחתי וכי כל העברה של חוט גוררת כאב- כאילו יש חומר של הסתימה שחורגת מגבולות השן. אני מתוסכלת כי כעת אין לי למי לפנות וזה פוגע בשגרת החיים שלי והייתי שמחה נורא לעזרה. אני נורא מפחדת שזה משהו בלתי הפיך וכי אצטרך לסבול זאת כל החיים או שבמהלך התקופה הזאת הכאב יחמיר.. אפילו כשאני לוחצת עם הציפורן של היד על השן יש לי כאבים חדים(ב2 שיניים שונות). חשוב לי לומר כי לא היה לי את הכאבים הללו לפני הסתימות וכי הם אך ורק מהן. אודה לעזרה</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל