דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
מידע לציבור
יצירת קשר
האתר המקצועי
תפריט
אודות
פורום
מאמרים
מידע לציבור
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: הלכתי לרופא שיניים חדש כי הקודם נפטר, עשיתי 2 טיפולים ולא קיבלתי קבלה
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 09/05/2015, 4:37 pm</div>ואמרה לי שהפירוט מוכן ואני יכול לבוא לקחת.<br /> באתי ולקחתי ואכן היה שם פירוט של כמה דפים , <br /> דף של הבדיקה ,100שקל.<br /> דך של שיננית ,200 שקל.<br /> דף של 2 סתימות עמוקות שיניים טוחנות 400 כפול 2.<br /> ועוד דף של פעולות שצריך לעשות בעתיד ,הצעת מחיר .<br /> הסברתי לה שככה רופא לא צריך להתנהג וגם זה שאני שואל הרבה שאלות ושאני נודניק (שזה קצת נכון) לא צריך להיות סיבה לחוסר סובלנות של הרופא, ובהתחלה הרופא היה דווקא נחמד וראיתי שהוא נשמע סימפטי ואחרי הטיפול ובמיוחד ששאלתי אותו על הכאב שיש לי עדיין בסתימה העמוקה, ואז הוא כבר נשמע לגמרי אחרת, וממש לא בא לי שיטפל בי רופא שאין לו זמן בשבילי.<br /> גם לא בחינם!.<br /> <br /> אגב הטא אמר לי שזה יכול לכאוב כמה זמן אחרי הסתימה , ושאני שואל אותם שאלות כל הזמן , ושאני מבקש פירוט וכל זה נותן לו הרגשה כאילו "אני מרמה אותך " ... ועוד כאלה וכאלה ,<br /> בקיצור אני אישית מאוד לא אוהב רופאי שיניים, ואינני מאמין להם באמת (מצטער אבל זה מה שאני מרגיש , זו האמת) וגם לא סתם אני שומע סיפורים למינהם על רופאי שיניים , ואני באמת לא מופתע.<br /> חבל שזה המצב.<br /> </blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל