דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: סד לילה קשיח ללסת
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ <a class="profile-link highlight-admin" href="#">גיא וולפין</a> ב 07/01/2021, 10:30 pm</div><p>למרות שאתה כותה שאתה מבין בכל זא תאתה שואל ומבקש ממני לנחש. לא מבין למה אתה חוזר על זה. לא ראיתי אותך, לא בדקתי אותך, אין לי כל תמנוות של הפנים או מתוך הפה או צילומי רנטגן שונים, אין לי דרך לבדוק את יחסי הלסתות ואת הזוויות בפנים ומחוץ לפה וכולי. </p><br /> <p>"האם יכול להיות שהלסת העליונה שלי צרה?" - אולי, איני יודע</p><br /> <p>"ובגלל זה נוצר לסת תחתונה עקומה?" - אולי, איני יודע</p><br /> <p>"וכתוב שאפשר לשים מכשיר כזה שמרחיב את הלסת העליונה ואז השיניים ישבו נכון ואז הכל יפתר." - בלתי אפשרי אצל מבוגרים ברוב המוחלט של המקרים. רק אצל ילדים ובני נוער.</p><br /> <p>"סד לילה הזה שהמליצו שמקל על כאבים ומפרקים הוא רק מונע סימפטום של כאב " - אם הרקע לכאבים שלך הוא חריקות שיניים או מנח לא נכון של לסתות - הסד יכול להועיל לכאבים וגם למנוע או להפחית המשך החמרת הנזקים למפרק הלסת בעתיד (שיש לך בשני צידי הלסת לפי המכתב הרפואי שציטטת ממנו בפוסטים הקודמים)</p><br /> <p>" יכול להיות ששורש הבעיה זה לסת עליונה צרה?" - אולי, איני יודע. וקשה לי להאמין שרק זה הוא הגורם לבעייה, וסביר להניח שאתה גם ברוקסיסט.</p><br /> <p> </p><br /> <p>אבל כאמור אלו רק ספקולציות דרך המייל ותשובות כלליות.</p></blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל