דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: חשש שהייתי אצל רופא לא אמין
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ <a class="profile-link highlight-admin" href="#">גיא וולפין</a> ב 23/09/2024, 10:39 am</div>שלום רב, ראשית - אני מקווה שרק מדובר באי הבנה ולא שהטעו אותך כדברייך. אבל אין שום היגיון להישאר לטיפול אצל אדם שהתחושות שלך הן כה קשות ממנו. שנית, אין כל תועלת בבדיקת צילומי רנטגן בלבד ו/או בדיקה קלינית במרפאה בלבד - יש לשלב בין השתיים בכדי לתת תמונת מצב מלאה עד כמה שאפשר, איבחון הולם ותוכנית טיפול. זכותו של אדם לקבל מענה לשאלותיו לגבי תוכנית הטיפול שמוצעת לו, כולל איבחון והצעה לטיפול, אם יש אלטרנטיבות יש לציינן, להשוות ביניהן כולל יתרונות וחסרונות, וכמובן עלויות, משך הטיפול וכולי. טיפול כזה יבוצע רק לאחר קבלת "הסכמה מדעת", דהיינו המטופל מסכים לטיפול שנבחר לאחר שהבין את כל מה שהוסבר וקיבל תשובות. יש לזכור שאיננו יכולים ללמד רפואת כמובן, או לתת הצראה מקיפה וארוכה, אך יש לצפות למענה אדיב ומקצועי. בהחלט אפשר לקבוע עוד שיחת ייעוץ לשאלות נוספות שיכולות לצוץ. יש מספיק רופאים בעולם, שאלי את בני משפחתך, חברייך, שכנייך וכולי לגבי המלצות לרופא שאליו הם הולכים לבדיקות וטיפולים, תוכלי גם לבדוק באתרים שונים שבהם מתפרסמים דירוגים של רופאים באיזור מגורייך כפי שהתקבלו ע"י מטופלים, רבעי פגישת ייעוץ והסברים, ואני מאחל לך שתמצאי את הרופא הנכון בשבילך </blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל