בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/10/2014, 8:38 amהאם אם שאני משתמשת במברשת אינטרדנטלית היא קצת מתעקמת האם זה לא טוב ואם לא מה זה אומר שצריכה יותר דק או עבה?
האם אם שאני משתמשת במברשת אינטרדנטלית היא קצת מתעקמת האם זה לא טוב ואם לא מה זה אומר שצריכה יותר דק או עבה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/10/2014, 9:33 amהמברשת האינטר-דנטלית אמורה להיכנס ולצאת מהרווח שבין שתישיניים בקלות, עם מעט חיכוך, אם היא מעט מתעקמת בדרך זה לא נורא, רק חשוב שלא יהיה שפשפוף חזק ואגרסיבי מדי.
קחי בחשבון שיכול להיות שבאיזור מסויים צריך מברשת עבה יותר, ובאיזור אחר מברשת דקה יותר, בהתאם למרווחים בין השינייםכל טוב
המברשת האינטר-דנטלית אמורה להיכנס ולצאת מהרווח שבין שתישיניים בקלות, עם מעט חיכוך, אם היא מעט מתעקמת בדרך זה לא נורא, רק חשוב שלא יהיה שפשפוף חזק ואגרסיבי מדי.
קחי בחשבון שיכול להיות שבאיזור מסויים צריך מברשת עבה יותר, ובאיזור אחר מברשת דקה יותר, בהתאם למרווחים בין השיניים
כל טוב
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו