בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 23/05/2016, 1:26 pmלפני חצי שנה חיידק אלים בחניכיים אנטיביוטיקות לא הועילו ועקרתי שן טוחנת. מאז הרגשה של אויר או נוזל מאיזור הפנים כולל עיניים ואוזן לכיוון אתר העקירה . כבר למעלה מ4 חודשים סובלת ככה וזה כואב. אף כירורג פה ולסת לא מכיר תופעה כזו ובגלל זה לא עוזרים לי. ב mri נצפה בצקת מח עצם של הלסת ותהליך הסננתי דלקתי מה לעשות ?
לפני חצי שנה חיידק אלים בחניכיים אנטיביוטיקות לא הועילו ועקרתי שן טוחנת. מאז הרגשה של אויר או נוזל מאיזור הפנים כולל עיניים ואוזן לכיוון אתר העקירה . כבר למעלה מ4 חודשים סובלת ככה וזה כואב. אף כירורג פה ולסת לא מכיר תופעה כזו ובגלל זה לא עוזרים לי. ב mri נצפה בצקת מח עצם של הלסת ותהליך הסננתי דלקתי מה לעשות ?
ציטוט מ גיא וולפין ב 25/05/2016, 5:34 amצר לי, איני יכול לאבחן או לעזור דרך האינטרנט. כדאי להיבדק ע"י מומחה לכירורגיה פה ולסת ו/או מומחה חניכיים ו/או מומחה לרפואת הפה כדי לקבל כיוון לגבי האבחנה וטיפול אפשרי.
ממליץ גם להתנסות בסדרת טיפולים ברפואה סינית כולל דיקור .
כל טוב,
צר לי, איני יכול לאבחן או לעזור דרך האינטרנט. כדאי להיבדק ע"י מומחה לכירורגיה פה ולסת ו/או מומחה חניכיים ו/או מומחה לרפואת הפה כדי לקבל כיוון לגבי האבחנה וטיפול אפשרי.
ממליץ גם להתנסות בסדרת טיפולים ברפואה סינית כולל דיקור .
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו