בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 10/07/2016, 11:56 amשלום רב,
לאחרונה הציעו לי לעבור טיפולי שיניים במזרח אירופה, במרפאה מקומית מוכרת, שם הטיפולים יעלו לי כמחצית מהטיפול המקביל בארץ ועם רופאי שיניים דוברי עברית.אני משוכנעת שמדובר במרפאה לגיטימית, אך אני לא בטוחה שמכירת חבילת טיפול בחו"ל היא חוקית בארץ ושיהיה לי עם מי לדבר במקרה של סיבוך. האם לדעתכם הדבר תקין?
תודה רבה,
שלי
שלום רב,
לאחרונה הציעו לי לעבור טיפולי שיניים במזרח אירופה, במרפאה מקומית מוכרת, שם הטיפולים יעלו לי כמחצית מהטיפול המקביל בארץ ועם רופאי שיניים דוברי עברית.
אני משוכנעת שמדובר במרפאה לגיטימית, אך אני לא בטוחה שמכירת חבילת טיפול בחו"ל היא חוקית בארץ ושיהיה לי עם מי לדבר במקרה של סיבוך. האם לדעתכם הדבר תקין?
תודה רבה,
שלי
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/07/2016, 9:46 pmלגבי החוק - אין מגבלה בחוק ואת יכולה לבצע בשינייך טיפול בארץ או בחו"ל כאוות נפשך. אכן לטעמי יש כמה בעיות עם רעיון כזה, למשל אם יש סיבוך מה עושים, למשל אם יש שאלות למי פונים, ומעל הכל - הרי טיפול שיניים מורכב ומסובך לא נגמר בפגישה אחת או שתיים. עוד שאלות שכדאי לבדוק הם מיה הרופאים ׁ(דוברי עברית, אך מי הם ומה הכשרתם המקצועית או רמתם), מי המעבדה שתבצע את העבודה וכולי וכולי. לא תמיד זול כדאי, לפעמים הזול עולה ביוקר
לגבי החוק - אין מגבלה בחוק ואת יכולה לבצע בשינייך טיפול בארץ או בחו"ל כאוות נפשך. אכן לטעמי יש כמה בעיות עם רעיון כזה, למשל אם יש סיבוך מה עושים, למשל אם יש שאלות למי פונים, ומעל הכל - הרי טיפול שיניים מורכב ומסובך לא נגמר בפגישה אחת או שתיים. עוד שאלות שכדאי לבדוק הם מיה הרופאים ׁ(דוברי עברית, אך מי הם ומה הכשרתם המקצועית או רמתם), מי המעבדה שתבצע את העבודה וכולי וכולי. לא תמיד זול כדאי, לפעמים הזול עולה ביוקר
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו