בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 24/08/2016, 5:35 amיש לי דלקת בשן בינה נתנה לי רופאת שינים אנטיביוטיקה למשך 7 יום. פעמיים ביום.
לקחתי ביום ראשון בבוקר, היום שלישי בבוקר ואין בכלל בכלל שינוי!! הכאבים רק ממשיכים! יכול להיוצ שעלי לצרוך מינון גבוה מזה?? אני משתגעתמהכאבים זה מקרין לגרון ולאוזנים!בבקשה תשובה בהקדם."! אוגמנטין 875 מג!
יש לי דלקת בשן בינה נתנה לי רופאת שינים אנטיביוטיקה למשך 7 יום. פעמיים ביום.
לקחתי ביום ראשון בבוקר, היום שלישי בבוקר ואין בכלל בכלל שינוי!! הכאבים רק ממשיכים! יכול להיוצ שעלי לצרוך מינון גבוה מזה?? אני משתגעתמהכאבים זה מקרין לגרון ולאוזנים!בבקשה תשובה בהקדם."! אוגמנטין 875 מג!
ציטוט מ גיא וולפין ב 24/08/2016, 5:48 pmעלייך לגשת לרופאת השיניים שלך ולעדכן במצב. בכל מקרה אוגמנטין 875 הוא חומר חזק מאוד, אך בדר"כ 24-48 שעות עד שמתחיל להשפיע. ייתכן והרופאה תוכל ללת לך גם תרופה במרשם לשיכוך כאבים והפחתת דלקת כמו אתופאן או ארקוקסיה. כדאי גם מספר פעמים ביום לבצע שטיפות של הפה עם מי מלח (לערבב כפית מלח בכוס מים חמים, לגרגר דקה ולירוק)
עלייך לגשת לרופאת השיניים שלך ולעדכן במצב. בכל מקרה אוגמנטין 875 הוא חומר חזק מאוד, אך בדר"כ 24-48 שעות עד שמתחיל להשפיע. ייתכן והרופאה תוכל ללת לך גם תרופה במרשם לשיכוך כאבים והפחתת דלקת כמו אתופאן או ארקוקסיה. כדאי גם מספר פעמים ביום לבצע שטיפות של הפה עם מי מלח (לערבב כפית מלח בכוס מים חמים, לגרגר דקה ולירוק)
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו