פורום
ניווט בפורום

כתרים זמניים לפני החגים

ציטוט

שלום רב. אני אמורה לקבל כתרים זמניים לשתי שיניים קדמיות בשבוע הבא. יחד עם זאת, מוטרדת מהעובדה שמייד לאחר מכן יש חגים והמרפאה תהייה סגורה למשך חודש בשל החגים. כך שאם תהייה בעייה כלשהי (חס וחלילה ייפול הכתר הזמני המשותף לשתיהן) לא יהיה למי לפנות. מהי המלצתך בנושא זה? האם לדחות את השמת הכתרים הזמניים בחודש?. שאלה נוספת קשורה להיבט האסתטי. רוב השיניים שלי נוטות לגוון צהבהב (פחות או יותר צבע איי שלוש וחצי לפי הרופאה), האם כדאי עקרונית להתאים את צבע 2 השינים הקדמיות ליתר או שמאחר והן הכי קדמיות ובולטות אפשר/כדאי לתת להן גוון מעט בהיר יותר מהיתר. תודה רבה מראש על הסבלנות ועל ההתייחסות.

ציטוט

כיצד המרפאה תפעל במקרה חרום ואם יש רופא תורן או לא - עלייך לשאול את הרופאה המטפלת או את מנהל/ת המרפאה. אם אין אפשרות לקבל עזרה ראשונה במידת הצורך כאשר המרפאה בחופש - ואפשר לדחות את הטיפול הנ"ל מבחינה רפואית - זה מה שהייתי ממליץ.

לגב צבע - לא אייעץ באינטרנט אלא באופן כללי - בשיקום שיניים קדמיות ועם צבע "בעייתי" הייתי מבצע קודם כל הלבנת שיניים לכל הפה, ומבצע את הכתרים/ציפויי חרסינה בהתאם לבצע שמתקבל, ומבצע טיפולי הלבנה מדי פעם כדי לשמר את האחדות והאסתטיקה

התחברות