פורום
ניווט בפורום

השתלת עצם

ציטוט

האם יש מצב שחוץ מהרמת סינוס סגורה צריך גם השתלת עצם או לא כי הרמת סינוס זה במקום השתלת עצם או שיכול להיות גם גם שצריך ועקב כך מה משך ההחלמה שיכול להתארך?

ציטוט

מעבר לכל המידע שנתתי לך בתשובות שונות, לא אוכל לעזור לך - עלייך להלשים את המידע לגבי הניתוח האישי שלך עם הרופא האישי שלך, כולל ימי מחלה/תרופות/תופעות לוואי/מהלך הניתוח/עלויות וכולי 

ציטוט

טוב תודה בכל אופן פשוט לחוצה קיבלתי חלק מהמידע לא לגבי ימי החלמה אבל מתארת לעצמי שכדאי יותר ממה שהצטרכתי יותר לשתל בלבד ועוד בלסת תחתונה שפחות מסובכת , בכל מקרה עזרת לי אפילו לא הכל אבל מבינה שלא יכול להגיד שלא מכיר את המקרה , אבל אני פשוט לחוצה וגם יש לי שיניים מאוד רגישות גם שכל דבר קטן שזה כמעט כלום רק רגישות כאלה אצלי כואב כאילו ממש קרה שם משהו רציני אז בגלל זה מוטרדת סליחה עוד שאלתי את הכירוג והסביר שלא הרבה אבל בכל זאת זה מלחיץ אבל תודה בכל אופן על התשובות שנתת.

ציטוט

שמחתי לעזור, בהצלחה

ציטוט

הרמת סינוס מכל סוג שהיא כוללת בתוכה גם השתלת עצם. האם יש איזור נוסף שדורש השתלת עצם חוץ מכך? עלייך לשאול את הרופא האישי המטפל או את המנתח 

ציטוט

לא במקום אחר רק הרמת סינוס וסגורה. לא ראיתי משהוא בפירוט הרמת סינוב ותוספת עצם או משהוא אחר שלא הבנתי אבל באותו איזור והאם הרמת סינוס עושים רק על השן אחת ששם עושים את השתל או כל האיזור הקרוב. אפשר הסבר בדיוק איך הולך התהליך כולו שעושים לי יחד עם השתל וכמה ימים צפויים אחר כך כאבים. ומנוחה שכדאי לי לקחת. תודה.

התחברות