בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 19/11/2016, 10:21 amכבר 10 חודשים שאני סובלת מכאבים בשיניים הקדמיות התחתונות ...הכאב הוא כאב טורדני שמרגיש לרוב כמו פעימות או כירסום. הייתי מספר פעמים אצל רוםאת השיניים שטענה שאין ממצאים חריגים ואצל שני פריודנטים שטענו אף.הם שאין שום דבר חריג אולם הכאב ממשיך רוב הזמן להוציא הפוכות קצרות מידי פעם. רופאת המשפחה שלחה לבדיקות קרדיולוגיות משום שהכאב מקרין לית החזה אך.שוב ללא ממצאים. האם ייתכן שמדובר באבצס מתחת לשיניים שלא רואים בצילום פנורמי או צילום נשך רגיל?
כבר 10 חודשים שאני סובלת מכאבים בשיניים הקדמיות התחתונות ...הכאב הוא כאב טורדני שמרגיש לרוב כמו פעימות או כירסום. הייתי מספר פעמים אצל רוםאת השיניים שטענה שאין ממצאים חריגים ואצל שני פריודנטים שטענו אף.הם שאין שום דבר חריג אולם הכאב ממשיך רוב הזמן להוציא הפוכות קצרות מידי פעם. רופאת המשפחה שלחה לבדיקות קרדיולוגיות משום שהכאב מקרין לית החזה אך.שוב ללא ממצאים. האם ייתכן שמדובר באבצס מתחת לשיניים שלא רואים בצילום פנורמי או צילום נשך רגיל?
ציטוט מ גיא וולפין ב 21/11/2016, 8:42 amאני באמת לא יודע יותר מאשר 3 רופאים שונים שבדקו אותך ישירות. בהנחה שמצב הבריאות הכללי שלך תקין, האם ניסית לצחצח מספר שבועות עם משחה להפחתת רגישות בשיניים? לעיתים יש תופעה שקוראים לה "רגישות צווארית", שנובעת מחשיפה של דנטין בצוואר השן, 1 מכל 4 אנשים רגיש בצורה זו ולא תמיד היא מאובחנת. אולי זה ההסבר. אפשר לקרוא על כך כאן
אפשרי כמובן להתייעץ עם עוד רופא, ואפשרי גם לבצע צילום סיטי של כל הלסת ולבדוק אם משהו גורם ללחץ עם העצבים, אך כדאי לנסות את אחת המשחות נגד רגישות למשך 30 יום
אני באמת לא יודע יותר מאשר 3 רופאים שונים שבדקו אותך ישירות. בהנחה שמצב הבריאות הכללי שלך תקין, האם ניסית לצחצח מספר שבועות עם משחה להפחתת רגישות בשיניים? לעיתים יש תופעה שקוראים לה "רגישות צווארית", שנובעת מחשיפה של דנטין בצוואר השן, 1 מכל 4 אנשים רגיש בצורה זו ולא תמיד היא מאובחנת. אולי זה ההסבר. אפשר לקרוא על כך כאן
אפשרי כמובן להתייעץ עם עוד רופא, ואפשרי גם לבצע צילום סיטי של כל הלסת ולבדוק אם משהו גורם ללחץ עם העצבים, אך כדאי לנסות את אחת המשחות נגד רגישות למשך 30 יום
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו