בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 03/12/2016, 10:11 pmבעייתי אני יודע. מרגיש שלושה ימים רצוף כאבי שיניים אסטרונומיים, שבא לי לקחת פלאייר ולהוציא לעצמי לעצמי את השיניים. אם היה לי אומץ. ועכשיו ברצינות, ללכת לרופא שיניים לא בא בחשבון מבחינתי, אל תפגעו, אתם מפחידים אותי. שריטה עמוקה שהתחילה לפני 20 שנה בצבא- לא בר תיקון. ניסיתי לשתות עראק וכדורי משככי כאבים כמו, נורופן, אדוויל ואופטלגין- משפיעים לשעה. לפני חצי שנה נטלתי אוגמנטין 875- השפיע טוב אבל הפעם אין לי מרשם. מה עוד עוזר? רוב תודות
בעייתי אני יודע. מרגיש שלושה ימים רצוף כאבי שיניים אסטרונומיים, שבא לי לקחת פלאייר ולהוציא לעצמי לעצמי את השיניים. אם היה לי אומץ. ועכשיו ברצינות, ללכת לרופא שיניים לא בא בחשבון מבחינתי, אל תפגעו, אתם מפחידים אותי. שריטה עמוקה שהתחילה לפני 20 שנה בצבא- לא בר תיקון. ניסיתי לשתות עראק וכדורי משככי כאבים כמו, נורופן, אדוויל ואופטלגין- משפיעים לשעה. לפני חצי שנה נטלתי אוגמנטין 875- השפיע טוב אבל הפעם אין לי מרשם. מה עוד עוזר? רוב תודות
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/12/2016, 11:20 pm" ועכשיו ברצינות, ללכת לרופא שיניים לא בא בחשבון מבחינתי, אל תפגעו, אתם מפחידים אותי".
זה נשמע לך רציני? עדיף ללכת לרופא השיניים מאשר לזחול על 4 למרפאה, ובמיוחד לרופא שלא מכירים
כולל תרופוות חזקות שאתה לוקח ללא מרשם, לא רק לא יעיל אלא גם עלול להיות מסוכן.
אתה מחפש הוקוס םוקוס וזה לא יקרה. כדאי לך למצוא רופא שאתה יכול לסמוך עליו ולהתחיל טיפולים לפני שתאבד גם שיניים וגם בריאות.
" ועכשיו ברצינות, ללכת לרופא שיניים לא בא בחשבון מבחינתי, אל תפגעו, אתם מפחידים אותי".
זה נשמע לך רציני? עדיף ללכת לרופא השיניים מאשר לזחול על 4 למרפאה, ובמיוחד לרופא שלא מכירים
כולל תרופוות חזקות שאתה לוקח ללא מרשם, לא רק לא יעיל אלא גם עלול להיות מסוכן.
אתה מחפש הוקוס םוקוס וזה לא יקרה. כדאי לך למצוא רופא שאתה יכול לסמוך עליו ולהתחיל טיפולים לפני שתאבד גם שיניים וגם בריאות.
ציטוט מ אורח/ת ב 05/12/2016, 5:48 amהייתי כמה פעמים אצל רופאי שיניים ואני יודע מה זה.
אני נושק לגיל 40. מודע לעצמי ולחולשות שלי.
גם עם ללכת לרופא שיניים וגם בלי ללכת אני בסוף יהיה בלי שיניים (או שיעקרו או שייפלו).
אודה לקישור למאמר על "תרופות סבתא" אם יש.
הייתי כמה פעמים אצל רופאי שיניים ואני יודע מה זה.
אני נושק לגיל 40. מודע לעצמי ולחולשות שלי.
גם עם ללכת לרופא שיניים וגם בלי ללכת אני בסוף יהיה בלי שיניים (או שיעקרו או שייפלו).
אודה לקישור למאמר על "תרופות סבתא" אם יש.
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/12/2016, 12:30 pmהנה לך קישור למאמר על תרופות סבתא, אבל אני לא חושב שהבנת אותי. שום תרופת סבתא לא תרפא דלקת קשה וחמורה, וזיהום ממקום כזה ללא טיפול איכותי עלול להחמיר למצבים שאף לעיתים מסכנים חיים. במוקדם או במאוחר כן תגיע לעזרה ראשונה במרפאת שיניים, לא עדיף שתמצא מישהו שאתה יכול לסמוך עליו ולהתחיל בתהליך של בניית אמון וקשר מקצועי ואישי טוב, במקביל לעזרה ראשונה ואח"כ טיפולים להחזרת הבריאות לפה ולשיניים?
אפשר גם להגיע למרפאות באוניברסיטת ת"א בביה"ס לרפואת שיניים, למשל, שם יש מרפאה מיוחדת לחרדה. אפשר לנסות תהליכים של גז צחוק או היפנוזה.
עדיף שתחשוב על כך שוב, בהצלחה
הנה לך קישור למאמר על תרופות סבתא, אבל אני לא חושב שהבנת אותי. שום תרופת סבתא לא תרפא דלקת קשה וחמורה, וזיהום ממקום כזה ללא טיפול איכותי עלול להחמיר למצבים שאף לעיתים מסכנים חיים. במוקדם או במאוחר כן תגיע לעזרה ראשונה במרפאת שיניים, לא עדיף שתמצא מישהו שאתה יכול לסמוך עליו ולהתחיל בתהליך של בניית אמון וקשר מקצועי ואישי טוב, במקביל לעזרה ראשונה ואח"כ טיפולים להחזרת הבריאות לפה ולשיניים?
אפשר גם להגיע למרפאות באוניברסיטת ת"א בביה"ס לרפואת שיניים, למשל, שם יש מרפאה מיוחדת לחרדה. אפשר לנסות תהליכים של גז צחוק או היפנוזה.
עדיף שתחשוב על כך שוב, בהצלחה
ציטוט מ אורח/ת ב 26/12/2016, 1:14 pmהלכתי בעצתך לרופא שיניים כי עדיף לעשות טיפולים "לאט ובטוח". אני יצטרך לעשות הרבה: ניקוי אבן, לעקור שש שיניים, ולשקם אותם, לעשות שלושה טיפולי שורש ועוד כמה שחזורים. מנסה לחשוב האם זה אמיתי לנסות לעבור את כל זה במיוחד עקב החרדה שלי ובמיוחד השש עקירות ובמיוחד שאני רק בן 40 ויהיו 6 שיניים שהם לא שלי בפה וזה מרתיע אותי. הרופא שהייתי אצלו היום לא ממליץ על טיפולים ביום אחד. מה אתם חושבים? תודה מקרב לב
הלכתי בעצתך לרופא שיניים כי עדיף לעשות טיפולים "לאט ובטוח". אני יצטרך לעשות הרבה: ניקוי אבן, לעקור שש שיניים, ולשקם אותם, לעשות שלושה טיפולי שורש ועוד כמה שחזורים. מנסה לחשוב האם זה אמיתי לנסות לעבור את כל זה במיוחד עקב החרדה שלי ובמיוחד השש עקירות ובמיוחד שאני רק בן 40 ויהיו 6 שיניים שהם לא שלי בפה וזה מרתיע אותי. הרופא שהייתי אצלו היום לא ממליץ על טיפולים ביום אחד. מה אתם חושבים? תודה מקרב לב
ציטוט מ גיא וולפין ב 29/12/2016, 8:19 amיופי! אני שמח שהתחלת לטפל, כל הכבוד. אני גם לא מחסידי ההבטחות של "בואו נגמור הכל יום אחד" - זה לא מציאותי ולא ריאלי. לאט ובסבלנות, ולא לחפש קיצורי דרך.
יופי! אני שמח שהתחלת לטפל, כל הכבוד. אני גם לא מחסידי ההבטחות של "בואו נגמור הכל יום אחד" - זה לא מציאותי ולא ריאלי. לאט ובסבלנות, ולא לחפש קיצורי דרך.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו