בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 30/01/2017, 10:33 amיש לי תחושה של כתר זמני ששמו הרגשת כאב של לחץ ואולי אפילו הרגשה כאילו שבור ולא נפל אבל עדיין במקום אם זאת הבעיה ונשבר איפה יכול להיות השבר והאם זה משבש או עושה נזק למדידות שהתחילו ו/או להמשך המדידות ואיפה זה יכול להיות אם כן גרם לנזק?
יש לי תחושה של כתר זמני ששמו הרגשת כאב של לחץ ואולי אפילו הרגשה כאילו שבור ולא נפל אבל עדיין במקום אם זאת הבעיה ונשבר איפה יכול להיות השבר והאם זה משבש או עושה נזק למדידות שהתחילו ו/או להמשך המדידות ואיפה זה יכול להיות אם כן גרם לנזק?
ציטוט מ גיא וולפין ב 30/01/2017, 8:45 pmבהחלט ייתכן שהכתר הזמני זז או נשבר בחלקו, אך רק הרופא האישי יכול לבדוק את הנ"ל, דרך האינטרנט זה רק ניחוש/השערה. לגבי הקבוע - הוא אמור להיות מדוייק, נוח ויציב ומודבק בדבק חזק בהרבה
בהחלט ייתכן שהכתר הזמני זז או נשבר בחלקו, אך רק הרופא האישי יכול לבדוק את הנ"ל, דרך האינטרנט זה רק ניחוש/השערה. לגבי הקבוע - הוא אמור להיות מדוייק, נוח ויציב ומודבק בדבק חזק בהרבה
ציטוט מ גיא וולפין ב 30/01/2017, 11:31 amמאוד חשוב שהכתר הזמני יהיה שלם ומדוייק בכל השלבים עד אשר מדביקים סופית את הכתר הקבוע, למשל כדי למנוע חדירת חיידקים מתחת לכתר, למשל כדי למנוע דחיסת מזון ודלקות חניכיים, וכולי
מאוד חשוב שהכתר הזמני יהיה שלם ומדוייק בכל השלבים עד אשר מדביקים סופית את הכתר הקבוע, למשל כדי למנוע חדירת חיידקים מתחת לכתר, למשל כדי למנוע דחיסת מזון ודלקות חניכיים, וכולי
ציטוט מ אורח/ת ב 30/01/2017, 1:51 pmאבל יכול להיות שמשהוא זז / נשבר פשוט הרגשת אי נוחות וכאילו לועסת או בא לי להוציא לא רואה אם הכל תקין כי זה שן אחורית למעלה וקשה לראות האם יכולה סתם תחושה או שזה איזה תחושה שמראה על חוסר יציבות של הכתר ואם מרגישה ככה בזמני בקבוע אמור להשתפר?
אבל יכול להיות שמשהוא זז / נשבר פשוט הרגשת אי נוחות וכאילו לועסת או בא לי להוציא לא רואה אם הכל תקין כי זה שן אחורית למעלה וקשה לראות האם יכולה סתם תחושה או שזה איזה תחושה שמראה על חוסר יציבות של הכתר ואם מרגישה ככה בזמני בקבוע אמור להשתפר?
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו