בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 30/01/2017, 2:50 pmיש לי כתר זמני אני גם ככה מנקה אותי בשיא הזהירות כי פוחדת שאני מנקה והיום שהעזתי טיפה עם החוט דנטלי ולא רק צחצוח ומי פה ירד קצת דם האם זה תופעה של כתרים זמניים או בגלל שהוא קטן כדי שייכנס בנוח ולא התנתק ביקשתי שישימו הרבה דבק יכול להיות שהדבק ו/או הלחיצה שלו לא טובה שגורמת לבעיות בחניכיים וסימן לאיזה בעיה?
יש לי כתר זמני אני גם ככה מנקה אותי בשיא הזהירות כי פוחדת שאני מנקה והיום שהעזתי טיפה עם החוט דנטלי ולא רק צחצוח ומי פה ירד קצת דם האם זה תופעה של כתרים זמניים או בגלל שהוא קטן כדי שייכנס בנוח ולא התנתק ביקשתי שישימו הרבה דבק יכול להיות שהדבק ו/או הלחיצה שלו לא טובה שגורמת לבעיות בחניכיים וסימן לאיזה בעיה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 30/01/2017, 8:47 pmדימום יכול להעיד על דלקת חנכיים אך גם ייתכן וםצעת את עצמך כשהכנסת את החוט. לגב הדבק - לאחר ההדבקה והתקשות הדבק הרופא אמור לנקות את עודפי הדבק כדי שלא יגרמו לדלקות חניכיים ולתחושה לא נעימה בלשון
דימום יכול להעיד על דלקת חנכיים אך גם ייתכן וםצעת את עצמך כשהכנסת את החוט. לגב הדבק - לאחר ההדבקה והתקשות הדבק הרופא אמור לנקות את עודפי הדבק כדי שלא יגרמו לדלקות חניכיים ולתחושה לא נעימה בלשון
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו