בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 31/01/2017, 11:00 amיש לי כתר זמני הוא גם צרגיש לא נוח בעת הניקוי עומד ליפול וגם לוחץ וכואב לי כנראה בחניכיים אם זה לא מרגיש נוח ולוחץ מה יהיה עם הכתר הקבוע אמרו שהגודל מאוד קטן ובגלל זה נופל שאין הרבה מקום מה זה אומר ומה הסיכוי שכתר רגיל אומנם חרסינה יחזיק ולא ילחץ ויהיה יציב?
יש לי כתר זמני הוא גם צרגיש לא נוח בעת הניקוי עומד ליפול וגם לוחץ וכואב לי כנראה בחניכיים אם זה לא מרגיש נוח ולוחץ מה יהיה עם הכתר הקבוע אמרו שהגודל מאוד קטן ובגלל זה נופל שאין הרבה מקום מה זה אומר ומה הסיכוי שכתר רגיל אומנם חרסינה יחזיק ולא ילחץ ויהיה יציב?
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/01/2017, 4:21 pmכתר זמני צריך להיות נוח ומדוייק ככל האפשר, ובכך אחד מתפקידים החשובים הוא לסייע באבחנה אם הכתר הקבוע יהיה יציב ונוח ומדוייק, או שיש צורך בשינויים / תוספות לתוכנית הטיפול המקורית, למשל הארכת כותרת השן. להסבר מדוייק ומתאים למצבך כמובן יש לפנות לרופא האישי המטפל
כתר זמני צריך להיות נוח ומדוייק ככל האפשר, ובכך אחד מתפקידים החשובים הוא לסייע באבחנה אם הכתר הקבוע יהיה יציב ונוח ומדוייק, או שיש צורך בשינויים / תוספות לתוכנית הטיפול המקורית, למשל הארכת כותרת השן. להסבר מדוייק ומתאים למצבך כמובן יש לפנות לרופא האישי המטפל
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו