בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 02/02/2017, 6:21 pmהאם אם עושים חשיפת שתל בלסת עליונה איזה שבוע לפני חצי שני בשתל שנעשה בו הרמת סינוס סגורה גם זה בסדר או במקרה כזה כדאי לחכות לקרוב ל-7 חודשים כי הכירוג שלי עובד רק פעם בחודש , אמר שנחליט אבל מה דעתך?
האם אם עושים חשיפת שתל בלסת עליונה איזה שבוע לפני חצי שני בשתל שנעשה בו הרמת סינוס סגורה גם זה בסדר או במקרה כזה כדאי לחכות לקרוב ל-7 חודשים כי הכירוג שלי עובד רק פעם בחודש , אמר שנחליט אבל מה דעתך?
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/02/2017, 6:01 amהייתי מחכה להחלטת הכירורג
הייתי מחכה להחלטת הכירורג
ציטוט מ אורח/ת ב 04/02/2017, 8:48 amהאם עושים איזה צילום במרפאה ו/או פנורמי במכון ולפי זה גם מחליטים אם צריך כבר חשיפה , ובמיוחד הזמן אני שואלת כי בהתחלה בדיוק כמה ימים לאחר ההשתלה והרמת הסינוס הייתי מצוננת ולקח כמה שבועות עד שהבראתי מהצינון שלא עבר ובסוף גם הכירוג אמר שהיה לי סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח השאלה האם יכולה להיות לי השפעה להחלטה לחשיפת השתל?
האם עושים איזה צילום במרפאה ו/או פנורמי במכון ולפי זה גם מחליטים אם צריך כבר חשיפה , ובמיוחד הזמן אני שואלת כי בהתחלה בדיוק כמה ימים לאחר ההשתלה והרמת הסינוס הייתי מצוננת ולקח כמה שבועות עד שהבראתי מהצינון שלא עבר ובסוף גם הכירוג אמר שהיה לי סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח השאלה האם יכולה להיות לי השפעה להחלטה לחשיפת השתל?
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/02/2017, 7:47 amאני מניח שאת במעקב של הרופא האישי ו/או של הכירורג, כולל צילומי רנטגן וכולל העדכון על ההצטננות. סביר להניח שזה רק צירוף מקרים., מה גם שאם הסינוס היה נפגע היית ממשיכה לסבול ממנו גם עכשיוף אבל גם במעקב וגם לפני החשיפה מבצעים גם בדיקות שונות וגם צילומי רנטגן ומקבלים החלטות בהתאם. כל תשובה מעבר לזה מצידי יהיה רק ניחוש.
אני מניח שאת במעקב של הרופא האישי ו/או של הכירורג, כולל צילומי רנטגן וכולל העדכון על ההצטננות. סביר להניח שזה רק צירוף מקרים., מה גם שאם הסינוס היה נפגע היית ממשיכה לסבול ממנו גם עכשיוף אבל גם במעקב וגם לפני החשיפה מבצעים גם בדיקות שונות וגם צילומי רנטגן ומקבלים החלטות בהתאם. כל תשובה מעבר לזה מצידי יהיה רק ניחוש.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו