בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 04/02/2017, 4:31 pmאני רוצה לעשות שלוש טיפולי שורש שאני צריכה אבל אני ממש מפחדת מהזריקה שלפני.. ואני יודעת שאין ברירה ואי אפשר בלי.. איך מתגברים על זה? אני מפחדת גם מבדיקות דם לדוגמא אבל במקרים האלו אני מצליחה להתנתק לרגע הדקירה.. אבל בפה זה שונה זה קרוב לעיניים וקשה לי להתנתק.. אם אני יעשה את הזריקות אני יצליח לעשות טיפול שלם.. תודה על העזרה
אני רוצה לעשות שלוש טיפולי שורש שאני צריכה אבל אני ממש מפחדת מהזריקה שלפני.. ואני יודעת שאין ברירה ואי אפשר בלי.. איך מתגברים על זה? אני מפחדת גם מבדיקות דם לדוגמא אבל במקרים האלו אני מצליחה להתנתק לרגע הדקירה.. אבל בפה זה שונה זה קרוב לעיניים וקשה לי להתנתק.. אם אני יעשה את הזריקות אני יצליח לעשות טיפול שלם.. תודה על העזרה
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/02/2017, 7:52 amכל בןאדם נורמלי מפחד מזריקות, אבל כמובן שאין ברירה,מה גם שלפי מה שכתבת יש צורך בטיפולי שורש - והכאבים שיגיעו מתישהו מהתפרצות דלקת בעצבים של השיניים האלו גרועים הרבה יותר, וגם מסוכנים לבריאות הגוף. ספרי לרופא על החששות שלך ובקשי להיות סבלני ועדין, כדאי גם לקרוא את מה שכתבתי כאן:
כל בןאדם נורמלי מפחד מזריקות, אבל כמובן שאין ברירה,מה גם שלפי מה שכתבת יש צורך בטיפולי שורש - והכאבים שיגיעו מתישהו מהתפרצות דלקת בעצבים של השיניים האלו גרועים הרבה יותר, וגם מסוכנים לבריאות הגוף. ספרי לרופא על החששות שלך ובקשי להיות סבלני ועדין, כדאי גם לקרוא את מה שכתבתי כאן:
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו