בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 04/02/2017, 4:39 pmהאם במצב שהיה לי צינון קשה ישר אחרי שעשו לי את השתל + הרמת הסינוס יש שלקח כמה שבועות טוב כמעט חודש שהתברר שזה סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח לפי מה שהכירוג אמר מצב כזה גורם לכך שיצטרכו יותר צילומים או דחייה קצת של חשיפת השתל?
האם במצב שהיה לי צינון קשה ישר אחרי שעשו לי את השתל + הרמת הסינוס יש שלקח כמה שבועות טוב כמעט חודש שהתברר שזה סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח לפי מה שהכירוג אמר מצב כזה גורם לכך שיצטרכו יותר צילומים או דחייה קצת של חשיפת השתל?
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/02/2017, 7:47 amעניתי ואני רושם שוב: אני מניח שאת במעקב של הרופא האישי ו/או של הכירורג, כולל צילומי רנטגן וכולל העדכון על ההצטננות. סביר להניח שזה רק צירוף מקרים., מה גם שאם הסינוס היה נפגע היית ממשיכה לסבול ממנו גם עכשיוף אבל גם במעקב וגם לפני החשיפה מבצעים גם בדיקות שונות וגם צילומי רנטגן ומקבלים החלטות בהתאם. כל תשובה מעבר לזה מצידי יהיה רק ניחוש.
עניתי ואני רושם שוב: אני מניח שאת במעקב של הרופא האישי ו/או של הכירורג, כולל צילומי רנטגן וכולל העדכון על ההצטננות. סביר להניח שזה רק צירוף מקרים., מה גם שאם הסינוס היה נפגע היית ממשיכה לסבול ממנו גם עכשיוף אבל גם במעקב וגם לפני החשיפה מבצעים גם בדיקות שונות וגם צילומי רנטגן ומקבלים החלטות בהתאם. כל תשובה מעבר לזה מצידי יהיה רק ניחוש.
ציטוט מ אורח/ת ב 05/02/2017, 2:47 pmזהמה שרציתי אם עושים עוד צילומים בדיקות לפני החשיפה ולפי זה מחליטים ובאופן כללי שעושים גם הרמת סינוסבדרך עושים צילום אחר מהרגיל במרפאה כלומר שולחים לצילומים במכון שוב? וגם זמן ההמתנה בין החשיפה לשיקום ארוך יותר בגלל זה?
זהמה שרציתי אם עושים עוד צילומים בדיקות לפני החשיפה ולפי זה מחליטים ובאופן כללי שעושים גם הרמת סינוסבדרך עושים צילום אחר מהרגיל במרפאה כלומר שולחים לצילומים במכון שוב? וגם זמן ההמתנה בין החשיפה לשיקום ארוך יותר בגלל זה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/02/2017, 3:13 pmיתכן ןיבצעו רק צילום רגיל במרפאה של השתל, ייתכן ויפנו אותך לצילום פנורמי. הרופא האישי או הכירורג יחליטו. בכל מקרה לסת עליונה השתלות מחכים 6-7 חודשים עד לחשיפה, ובמיוחד אם בוצעה הרמת סינוס והשתלת עצם.
יתכן ןיבצעו רק צילום רגיל במרפאה של השתל, ייתכן ויפנו אותך לצילום פנורמי. הרופא האישי או הכירורג יחליטו. בכל מקרה לסת עליונה השתלות מחכים 6-7 חודשים עד לחשיפה, ובמיוחד אם בוצעה הרמת סינוס והשתלת עצם.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו