בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/02/2017, 11:16 amשלום, מזה חצי שנה אני סובלת מצמרמורות עד כאב בשניים עליונות מצד ימין, וזאת רק לאחר פעילות ספורט (רכיבת אופניים) הכאב חולף אחרי מס שעות או לחילופין אחרי 2 כדורי אופטלגין. ביקרתי אצל רופא השיניים הוא עשה לי צילומים ובדיקות נוספות של רגישות לקור ובדיקה של הולכה חשמלית בשיניים... בבדיקה הכול תקין אך אני ממשיכה לסבול ,מקום הכאב הוא בשיניים עליונות 24 מלתעה 1 עם סתימה, 25 מלתעה 2 עם סתימה, 26 טוחנת 1 עם סתימה וכתר . בפורום פה ולסת הציעו לי לבדוק בא.א.ג. שאולי זו בעיה של סינוסים ואני חייבת לציין שאני לא סובלת מסינוסים נזלות וכדומה ...?האם התופעה מוכרת ידועה בבקשה בבקשה זקוקה לעזרה
שלום, מזה חצי שנה אני סובלת מצמרמורות עד כאב בשניים עליונות מצד ימין, וזאת רק לאחר פעילות ספורט (רכיבת אופניים) הכאב חולף אחרי מס שעות או לחילופין אחרי 2 כדורי אופטלגין. ביקרתי אצל רופא השיניים הוא עשה לי צילומים ובדיקות נוספות של רגישות לקור ובדיקה של הולכה חשמלית בשיניים... בבדיקה הכול תקין אך אני ממשיכה לסבול ,מקום הכאב הוא בשיניים עליונות 24 מלתעה 1 עם סתימה, 25 מלתעה 2 עם סתימה, 26 טוחנת 1 עם סתימה וכתר . בפורום פה ולסת הציעו לי לבדוק בא.א.ג. שאולי זו בעיה של סינוסים ואני חייבת לציין שאני לא סובלת מסינוסים נזלות וכדומה ...?האם התופעה מוכרת ידועה בבקשה בבקשה זקוקה לעזרה
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/02/2017, 3:32 pmראשית, ייתכן וזה באמת קשור לסינוסים, וללא צילום פנורמי אי אפשר לשלול את ההשערה הזו. שנית, יתכן ואת סובלת מתופעה שנקראת רגישות בצוואר השן / רגישות צווארית , שמתואר במחקרים כי סובלות ממנה 1 מ4 בממוצע, ובעיקר נשים צעירות לעומת גברים/מבוגרים/ילדים. קישור למאמר קצר בנושא כול הסברים ועצות יש כאן, אך רק הרופא יוכל לאבחן: שיניים רגישות – מדוע השיניים רגישות? ואיך לטפל? מהי רגישות צוואר השן?
ראשית, ייתכן וזה באמת קשור לסינוסים, וללא צילום פנורמי אי אפשר לשלול את ההשערה הזו. שנית, יתכן ואת סובלת מתופעה שנקראת רגישות בצוואר השן / רגישות צווארית , שמתואר במחקרים כי סובלות ממנה 1 מ4 בממוצע, ובעיקר נשים צעירות לעומת גברים/מבוגרים/ילדים. קישור למאמר קצר בנושא כול הסברים ועצות יש כאן, אך רק הרופא יוכל לאבחן: שיניים רגישות – מדוע השיניים רגישות? ואיך לטפל? מהי רגישות צוואר השן?
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו