בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/02/2017, 5:54 amבוקר טוב, המליצו לי לעשות כמה טיפולי שיניים לפני שאני מתחילה טיפול כימותרפי.. רופא השיניים צריך לדעת על המצב הבריאותי אם אין לי שום הגבלה שידועה לי? אני רוצה לשמור על המצב הבריאותי שלי בסוד (חוץ מההורים שיודעים).. משום מה מרפאת השיניים מרגישה חופשי לדבר עם אחים שלי על מצב השיניים שלי כשהם היו באים לטיפולים (ואיתי על שלהם). אני רוצה למנוע שהמידע ידלוף לעת עתה
בוקר טוב, המליצו לי לעשות כמה טיפולי שיניים לפני שאני מתחילה טיפול כימותרפי.. רופא השיניים צריך לדעת על המצב הבריאותי אם אין לי שום הגבלה שידועה לי? אני רוצה לשמור על המצב הבריאותי שלי בסוד (חוץ מההורים שיודעים).. משום מה מרפאת השיניים מרגישה חופשי לדבר עם אחים שלי על מצב השיניים שלי כשהם היו באים לטיפולים (ואיתי על שלהם). אני רוצה למנוע שהמידע ידלוף לעת עתה
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/02/2017, 12:48 pmראשית איחוליי להחלמה מהירה וזחרה לבריאות טובה. שנית, בוודאי שי צורך במסירת כל המידע הרפואי העדכני כולל אבחנה + בידוקת דם + רשימת תרופות וטיפולים למרפאה שלך. ולבסוף - בפירוש לדרוש מהמרפאה (רופאים/מזכירות/סייעות) לא לדבר על מצבך הבריאותי עם בני משפחה, זו הפרת הסודיות הרפואית שלך ואסורה על פי חוק
ראשית איחוליי להחלמה מהירה וזחרה לבריאות טובה. שנית, בוודאי שי צורך במסירת כל המידע הרפואי העדכני כולל אבחנה + בידוקת דם + רשימת תרופות וטיפולים למרפאה שלך. ולבסוף - בפירוש לדרוש מהמרפאה (רופאים/מזכירות/סייעות) לא לדבר על מצבך הבריאותי עם בני משפחה, זו הפרת הסודיות הרפואית שלך ואסורה על פי חוק
ציטוט מ אורח/ת ב 06/02/2017, 1:53 pmכמו מה?
האנדוקרינולוג אמר לי שזה חשוב לסיים טיפולי שיניים לפני ומעניינת אותי הסיבה.. אני מקשיבה כמו עוורת לכל ההוראות כמובן.. תודה!
כמו מה?
האנדוקרינולוג אמר לי שזה חשוב לסיים טיפולי שיניים לפני ומעניינת אותי הסיבה.. אני מקשיבה כמו עוורת לכל ההוראות כמובן.. תודה!
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/02/2017, 9:18 pmהסיבות העיקריות הן חשש מזיהומים בגלל ריקבון השיניים או בגלל דלקות חניכיים וכולי, ובמיוחד אם יש רקע רפואי שבו מערכת החיסונית נפגעת, או תפקודי קרישה וכולי
הסיבות העיקריות הן חשש מזיהומים בגלל ריקבון השיניים או בגלל דלקות חניכיים וכולי, ובמיוחד אם יש רקע רפואי שבו מערכת החיסונית נפגעת, או תפקודי קרישה וכולי
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו