בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/02/2017, 8:10 pmשלום רב,
עקרו לי שן תוחנת בלסת התחתונה ועליי לבצע שתל.
אני יודעת שאסור לבצע שתלים בהריון אך מצד שני אמרו לי שאם לא אעשה שתל השן המקבילה בלסת העליונה יכולה ״לצנוח״ . מה אני יכולה לעשות על מנת שזה לא יקרה? האם השן בלסת העליונה אכן יכולה לצנוח אם מחכים ולא עושים שתל?
שלום רב,
עקרו לי שן תוחנת בלסת התחתונה ועליי לבצע שתל.
אני יודעת שאסור לבצע שתלים בהריון אך מצד שני אמרו לי שאם לא אעשה שתל השן המקבילה בלסת העליונה יכולה ״לצנוח״ . מה אני יכולה לעשות על מנת שזה לא יקרה? האם השן בלסת העליונה אכן יכולה לצנוח אם מחכים ולא עושים שתל?
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/02/2017, 9:21 pmראשית באמת לא כדאי לבצע השתלה בהריון, אך את שאר טיפולי השיניים השגרתיים בוודאי שכן. ראי מידע נוסף במאמר הבא: כאבי שיניים ודלקות חניכיים בהריון- האם טיפול שיניים מסוכן להריון?
שנית, אכן יש חשש מסויים ששן מהלסת העליונה תבקע בקיעת יתר אל מול האיזור החסר בלסת התחתונה, אך אם תבצעי את ההשתלה והשיקום אחרי הלידה ולא תחכי זמן רב, הרי שהחשש לכך הוא קטן ולא משמעותי.
ראשית באמת לא כדאי לבצע השתלה בהריון, אך את שאר טיפולי השיניים השגרתיים בוודאי שכן. ראי מידע נוסף במאמר הבא: כאבי שיניים ודלקות חניכיים בהריון- האם טיפול שיניים מסוכן להריון?
שנית, אכן יש חשש מסויים ששן מהלסת העליונה תבקע בקיעת יתר אל מול האיזור החסר בלסת התחתונה, אך אם תבצעי את ההשתלה והשיקום אחרי הלידה ולא תחכי זמן רב, הרי שהחשש לכך הוא קטן ולא משמעותי.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו