בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 08/02/2017, 3:28 amהלכתי לרופא וגיליתי שהוא ממש צעיר. הוא לא פתח לי תיק ולא שעל על תרופות כרוני או אלרגיות לתרופות.ליפני צילום לא שעל אים אני בהריון. אני מכירה שזה נהוג בכל המרפאות. הוא מוכן לעשות עקירה הכירורגית, כתרים ,גשרים והשתלות. החלפתי אצלו סתימת אמלגם בסתימה לבנה .ורואים מתחת ללבנה צבע אפור של אמלגם. סם לי הרדמה ומייד התחיל לקדוח. אין לו סבלנות לחקות 5 דקות. עבד בלי סייעת. ונראה שגם אין לו. מכשור שלו לא חדש מאוד אבל גם לא עתיק .תגידו לי בבקשה האים לחזור עליו. מכירים שלו זולים וזה טוב לכיס.פשות אין לי תקציב לטיפול שיניים .אני מבינה שזול יוצא ביוקר.אבל כל רופא פעם היה צעיר ומתחיל ולקח מחירים זולים. השאלה שלי האים רופא מתחיל באמת יכול לבצעה דברים כמו עקירה כירורגית והשתלות. והאי יש משהוא שמדובר חשש ומעיד שלא כדאי לחזור עליו. אני רוצה תשובה מבעלי מקצוע מנוסים בפורום
הלכתי לרופא וגיליתי שהוא ממש צעיר. הוא לא פתח לי תיק ולא שעל על תרופות כרוני או אלרגיות לתרופות.ליפני צילום לא שעל אים אני בהריון. אני מכירה שזה נהוג בכל המרפאות. הוא מוכן לעשות עקירה הכירורגית, כתרים ,גשרים והשתלות. החלפתי אצלו סתימת אמלגם בסתימה לבנה .ורואים מתחת ללבנה צבע אפור של אמלגם. סם לי הרדמה ומייד התחיל לקדוח. אין לו סבלנות לחקות 5 דקות. עבד בלי סייעת. ונראה שגם אין לו. מכשור שלו לא חדש מאוד אבל גם לא עתיק .תגידו לי בבקשה האים לחזור עליו. מכירים שלו זולים וזה טוב לכיס.פשות אין לי תקציב לטיפול שיניים .אני מבינה שזול יוצא ביוקר.אבל כל רופא פעם היה צעיר ומתחיל ולקח מחירים זולים. השאלה שלי האים רופא מתחיל באמת יכול לבצעה דברים כמו עקירה כירורגית והשתלות. והאי יש משהוא שמדובר חשש ומעיד שלא כדאי לחזור עליו. אני רוצה תשובה מבעלי מקצוע מנוסים בפורום
ציטוט מ גיא וולפין ב 08/02/2017, 8:53 pmקודם כל רשמת נכון - זול עולה ביוקר. שנית, גם רופאים צעירים יכולים להיות מאוד מוכשרים וטובים, וגם רופאים ותיקים יכולים להיות רשלנים וגרועים. על כן אפשר להתייחס רק לכל מה שרשמת מסביב - התחיל טיפול בלי לרשום מידע ובלי לשאול על תרופות או מחלות או הריון, עובד בלי סבלנות ובלי שההרדמה תשפיע וכולי. עבודה בלי סייעת מעלה את רמת הקושי בשליטה על זיהומים. האם כדאי להתחיל תוכנית טיפול מסובכת וגדולה של כירורגיה והשתלות כשכל מה שרשמת לי ברקע? תחליטי לבד...
קודם כל רשמת נכון - זול עולה ביוקר. שנית, גם רופאים צעירים יכולים להיות מאוד מוכשרים וטובים, וגם רופאים ותיקים יכולים להיות רשלנים וגרועים. על כן אפשר להתייחס רק לכל מה שרשמת מסביב - התחיל טיפול בלי לרשום מידע ובלי לשאול על תרופות או מחלות או הריון, עובד בלי סבלנות ובלי שההרדמה תשפיע וכולי. עבודה בלי סייעת מעלה את רמת הקושי בשליטה על זיהומים. האם כדאי להתחיל תוכנית טיפול מסובכת וגדולה של כירורגיה והשתלות כשכל מה שרשמת לי ברקע? תחליטי לבד...
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו