בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 09/02/2017, 10:06 amשלום,
ברצוני להגיע למרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים, אמרו לי שאני צריך להביא מכתב הפנייה מאורתודנט רשמי שמוכר ע"י ההל"ש. באתר, אני רואה שהרופא מתואר כ"רופא שיניים" ולא כתוב גם כאורתודנט. האם המשמעות היא שהרופא הוא רק רופא שיניים או שיש מקרים שגם אורתודנטים מתוארים כ"רופא שיניים"?
תודה מראש!
לוי
שלום,
ברצוני להגיע למרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים, אמרו לי שאני צריך להביא מכתב הפנייה מאורתודנט רשמי שמוכר ע"י ההל"ש. באתר, אני רואה שהרופא מתואר כ"רופא שיניים" ולא כתוב גם כאורתודנט. האם המשמעות היא שהרופא הוא רק רופא שיניים או שיש מקרים שגם אורתודנטים מתוארים כ"רופא שיניים"?
תודה מראש!
לוי
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/02/2017, 9:49 amאורתודנט הוא רופא שיניים שסיים התמחות בלימודי אורתודנטיה, וקיבל תעודת מומחה ממשרד הבריאות. כך גם בכל שאר מקצועות הרפואה ורפואת השיניים. לצערי יש הטעיות רבות בתחום וכדאי לבדוק ביסודיות. רשימת מומחים לאורתודנטיה תוכל למצוא במנוע החיפוש באתר שלנו, או באתר משרד הבריאות
אורתודנט הוא רופא שיניים שסיים התמחות בלימודי אורתודנטיה, וקיבל תעודת מומחה ממשרד הבריאות. כך גם בכל שאר מקצועות הרפואה ורפואת השיניים. לצערי יש הטעיות רבות בתחום וכדאי לבדוק ביסודיות. רשימת מומחים לאורתודנטיה תוכל למצוא במנוע החיפוש באתר שלנו, או באתר משרד הבריאות
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/02/2017, 9:51 am
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו