בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 09/02/2017, 5:00 pmיש לי כתר שבונים ובעיות של כאבים ואי נוחות ובינתיים גם לוחץ בחניכיים מנסים לסדר אבל אמרו שננסה עוד ניסיון אבל יכול להיות אם ימשיך להיות אדום ולוחץ ולא יסתדר ואם יכאב יהיה פתרון אחר שניאלץ לעקור את שן הבינה , השאלה יכול להיות שמכתר אומנם זירקונה פחות יכאב מכתר זמני שהוא בהרבה יותר קטן מכתר קבוע ואם באמת יצטרכו לעקור לי את שן הבינה , מה הפרצדורה וההשלכות של והאם עושים איזה טיפול לאחר העקירה (שיקום כלשהו) והאם יש שן נגדית בינה יצטרכו לעקור גם אותה?
יש לי כתר שבונים ובעיות של כאבים ואי נוחות ובינתיים גם לוחץ בחניכיים מנסים לסדר אבל אמרו שננסה עוד ניסיון אבל יכול להיות אם ימשיך להיות אדום ולוחץ ולא יסתדר ואם יכאב יהיה פתרון אחר שניאלץ לעקור את שן הבינה , השאלה יכול להיות שמכתר אומנם זירקונה פחות יכאב מכתר זמני שהוא בהרבה יותר קטן מכתר קבוע ואם באמת יצטרכו לעקור לי את שן הבינה , מה הפרצדורה וההשלכות של והאם עושים איזה טיפול לאחר העקירה (שיקום כלשהו) והאם יש שן נגדית בינה יצטרכו לעקור גם אותה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/02/2017, 9:57 am
איני יכול לדעת דרך האינטרנט מה הבעייה עם הכתר או עם שן הבינה. לגבי עקירת שן בינה, לעיתים היא קלה ולעיתים קשה(כאשר שן הבינה והשורשים קרובים לעצבי בלסת תחתונה או בסינוס כשמדובר בלסת העליונה). לגבי עקירה של שן נגדית - חלק מהרופאים יעקרו רק אם תהווה בעייה בעתיד. לגבי שיקום במקום שן בינה - אין צורך ברוב המוחלט של המקרים.
תוכל לראות מידע נוסף במאמרים הבאים:
שן בינה כלואה - כיצד מבצעים עקירה כירורגית?
הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה (השתלות עצם, שתלים והרמות סינוס)
איני יכול לדעת דרך האינטרנט מה הבעייה עם הכתר או עם שן הבינה. לגבי עקירת שן בינה, לעיתים היא קלה ולעיתים קשה(כאשר שן הבינה והשורשים קרובים לעצבי בלסת תחתונה או בסינוס כשמדובר בלסת העליונה). לגבי עקירה של שן נגדית - חלק מהרופאים יעקרו רק אם תהווה בעייה בעתיד. לגבי שיקום במקום שן בינה - אין צורך ברוב המוחלט של המקרים.
תוכל לראות מידע נוסף במאמרים הבאים:
שן בינה כלואה - כיצד מבצעים עקירה כירורגית?
הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה (השתלות עצם, שתלים והרמות סינוס)
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו