פורום
ניווט בפורום

דלקת חניכיים

ציטוט

יש לי דלקת חניכיים בין שיניים משן רגילה לכתר שכרגע שבשלב העשייה אבל זה נמשך כבר מעל 10 ימים לא עוברת , מנסה עם מי פה וג'ל להשתמש . בינתיים זה מה שאמרו לא רוצים עדיין שטיפות חזקות המכתימות אלא מנסים עדיין בשיטות האלה השאלה כמה זמן בדרך כלל לעבור?

ציטוט

לדלקת חניכיים יש סיבות רבות, במיוחד אם יש ביצוע כעת של כתר ויש כרגע כתר זמני. צריך לבדוק את הזוויות שלוטשו בכתר הזמני ואת נקודת המגע עם השיניים הסמוכות, צריך לבדוק את שלמות קירות הכתר הזמני, ולבדוק שאין עודפים של דבק זמני שתקועים בחניכיים, וכולי. כמו כן כדאי ללמוד במרפאה כיצד לנקות שיניים ולא רק עם מברשת, למשל מהיה הדרך הנכונה להשתמש בחוט דנטלי 

ציטוט

ובינתיים עד שאגיע שוב יש איזה משחה/ תכשיר שייקל כי בינתיים מה ששמתי ג'ל ומי פה רגילים לא אחרי ניתוחים לא עוזר יש לך הצעות לבינתיים לא סודה לשתייה או מלח לגרגר כי לא מסוגלת.

ציטוט

מי מלח חמים, תארודנט וכולי הם העצות הרגילות, אך את כותבת שאינך יכולה. את יכולה לנסות שמן זית או תה קמומיל, אולי זה יעזור

ציטוט

מי פה כן אני יכולה אבל מה שהמלצת צובע את השיניים ופוחדת שזה גם לא יעזור וגם יצבע אז מה עשיתי?

ציטוט

הצביעה היא רק אם  משתמשים זמן ממושך בהם, וגם היא הפיכה לחלוטין והשיננית או הרופא ינקו אותה בקלות.

ציטוט

הייתי אצל השיננית לא מזמן רק לפני כמה שבועות אז עוד סיבה שלא הגיוני שיש חיידקים ושהשיננית לא ניקתה. והאם במי פה האלה אפשר להשתמש שישבקבוק פתוח אפשר להשתמש חודשיים אחרי שנפתח כלומר כמה זמן אפשר להשתמש אחרי הפתיחה שוב יש הוראות אחרות חוץ מתאריך התפוגה שעל הבקבוק?

ציטוט

יש כאן חוסר הבנה בסיסי. גם אם תלכי לשיננית או לרופא ויבצעו ניקוי, ואח"כ תצחצחי היטב כמו שהסבירו + שטיפות פה וחוט , הפה מלא במיליונים של חיידקים בכל רגע נתון, ואין דרך להעלים אותם, גם בהקפדה יומיומית על כל ההוראות וגם בטיפול מדי מספר חודשים, כל אחד והקצב שלו, לפי הנחיית הרופא. לצורך הדוגמא, נניח והיית מגרגרת אקונומיקה  (אל תעשי את זה, זה רק לצורך ההסבר) וכל החיידקים בפה היו מתים - שנייה אח"כ יגיעו מיליונים חדשים מהאוויר. 

ציטוט

ולגבי תאריך תפוגה - לפי מה שרשום על הבקבוק 

התחברות