בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/02/2017, 4:56 pmשלום.. יש לי גשר בשיניים כבר שנה.. יום שישי הלכתי למתיחה והאורטודנט אמר לי שאני צריכה לעקור עוד שתי שיניים כי משהו לא בסדר בגשר... האלו שקרובות לקדמיות מכל צד הם ממש בולטות ואם אני יעקור אותם אני יראה זוועה... גם עקרתי מלא שיניים לפני הגשר! האורטודנט אמר לי להביא את אמא שלי פעם הבאה והוא יסביר לה אבל אמא שלי לא מבינה בשיניים ואם היא תסכים שיעקור לי אני בעצמי לא יסכים... אני יכולה ללכת לאורטודנט אחר או רופא שיניים כדי לשאול אותו למרות ששילמתי לאורטונד הזה? מה אתה מציע לעשות?
שלום.. יש לי גשר בשיניים כבר שנה.. יום שישי הלכתי למתיחה והאורטודנט אמר לי שאני צריכה לעקור עוד שתי שיניים כי משהו לא בסדר בגשר... האלו שקרובות לקדמיות מכל צד הם ממש בולטות ואם אני יעקור אותם אני יראה זוועה... גם עקרתי מלא שיניים לפני הגשר! האורטודנט אמר לי להביא את אמא שלי פעם הבאה והוא יסביר לה אבל אמא שלי לא מבינה בשיניים ואם היא תסכים שיעקור לי אני בעצמי לא יסכים... אני יכולה ללכת לאורטודנט אחר או רופא שיניים כדי לשאול אותו למרות ששילמתי לאורטונד הזה? מה אתה מציע לעשות?
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/02/2017, 9:05 pmראשית אין כל דרך מקצועית לאבחן או לייעץ למצב כזה דרך האינטרנט. יש לבקש מהרופא הסברים מלאים ומענה לשאלות, וכמובן שאפשר להתייעץ עם רופא אחר
ראשית אין כל דרך מקצועית לאבחן או לייעץ למצב כזה דרך האינטרנט. יש לבקש מהרופא הסברים מלאים ומענה לשאלות, וכמובן שאפשר להתייעץ עם רופא אחר
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו