פורום
ניווט בפורום

מומחים בטבריה

ציטוט

שלום, ההורים שלי רוצים לעשות שתלים בכל הפה (אם יתאפשר). המליצו להם על כירורג פה ולסת בשם XXXXX בעיר שלנו, טבריה. חיפשתי באתר הזה את השם וכתוב "רופא שיניים כללי" בלי שום מומחיות. ואז נדבקתי בזה.. וחיפשתי את האורטודנט של הבת שלי ד"ר XXXX וגם שם כתוב "רופא שיניים כללי". הקלדתי עוד שם שהיה בעיתון ד"ר XXXXX (בעיתון רשום אורטודנטית בעלת תואר מאסטר) וגם אצלה היה כתוב שהיא רופא שיניים כללי! בדקתי את ד"ר שאול לין מחיפה שאצלו עשיתי טיפול שורש.. ולמזלי הוא באמת מומחה... אולי האתר לא מעודכן? או שכל מי שציינתי מתחקים למומחים? יש בכלל מומחים בטבריה? איך להמשיך עם הבת שלי- שמי שמטפל בה לא אורטודנט למרות מה שהובטח לי?

ציטוט

יש גל של פרסומים פיקטיביים של רופאים שממציאים לעצמם תארי מומחה והמצאות אחרות, ועושים מזה כסף רב תוך הטעיית הציבור. אם יש אי דיוקים במנוע החיפוש שלנו נא רשום ואעביר להנהלה לבדוק.  את השמות שאתה מכיר ומתלונן לגביהם תוכל לבדוק ולאמת באתר האגף לבריאות השן של משרד הבריאות, ובמידת הצורך בפירוש להגיש תלונה רשמית אם אכן יש הטעייה או התחזות. 

ציטוט

קודם כל תודה. בדקתי באתר שכתבת וכולם אכן רופאים כלליים בלי שום מומחיות. זה מרתיח אותי... אגיש תלונה אבל במה זה יכול לעזור לי פרקטית? הרי מה שנעשה אין לתקן (אני מאוד מקווה שלא נעשה נזק לפה של הבת שלי) ... ובכללי- מה זה תואר מאסטר בשיניים? ובעניין הוריי- כתוב בגוגל שהרופא עובד ככירורג פה ולסת בבי"ח פוריה. איך אם אין לו מומחיות כזו? קשה לי להאמין שרופא יגיע לרמת שקר של מקום העבודה... האם בכל זאת יכול להיות ששני האתרים בהם בדקתי לא מעודכנים? פתאום אני מבין שכבר אי אפשר להאמין בכלום מי היה מאמין שרופאים התחזו?! מקווה מאוד שזה לא קורה גם ברפואה הרגילה. תודה רבה לך על המאמץ במתן התשובות.

התחברות