בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 26/02/2017, 4:22 pmאשאל כך יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת סביב שן בינה , חשבתי שטיפה שאין דימום אז זה סוג של יציב , אבל היום בניקוי בין עם חוט הדנטלי שלא היה כבר כמה ימים שוב פעם הרבה דם עד שנרגע , השאלה האם יכול להיות במצב כזה עקירה / טיפול כלשהו בשן למרות שהשן אין אצלה שוב בעיה שהיא בקעה היתה בבקיעה לא מלאה , חלקית , היא אצלי ממש בקיעה כמו כל שן טוחנת האם במצב כזה יכול להיות גם מצב שיצטרכו עקירה במיוחד שהדלקת / כאבים כבר כמה שבועות מתקרב לחודש שלא מחלים? וזה שעושים לי טיפולים בשן ליד לא יכול להיות שזה השפעה ואם כן זה היה קורה מהתחלה וזה לא התחיל מתחילת הטיפולים , אז לא נראה הגיוני אז האם יכול להיות מצב כזה , או באופן עקרוני אין טיפול לחניכיים במיוחד שזה רק לשן בינה.
אשאל כך יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת סביב שן בינה , חשבתי שטיפה שאין דימום אז זה סוג של יציב , אבל היום בניקוי בין עם חוט הדנטלי שלא היה כבר כמה ימים שוב פעם הרבה דם עד שנרגע , השאלה האם יכול להיות במצב כזה עקירה / טיפול כלשהו בשן למרות שהשן אין אצלה שוב בעיה שהיא בקעה היתה בבקיעה לא מלאה , חלקית , היא אצלי ממש בקיעה כמו כל שן טוחנת האם במצב כזה יכול להיות גם מצב שיצטרכו עקירה במיוחד שהדלקת / כאבים כבר כמה שבועות מתקרב לחודש שלא מחלים? וזה שעושים לי טיפולים בשן ליד לא יכול להיות שזה השפעה ואם כן זה היה קורה מהתחלה וזה לא התחיל מתחילת הטיפולים , אז לא נראה הגיוני אז האם יכול להיות מצב כזה , או באופן עקרוני אין טיפול לחניכיים במיוחד שזה רק לשן בינה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 27/02/2017, 7:30 pmאינני יודע. הרופא האישי צריך לבדוק ולאבחן, כפי שהשבתי מספר פעמים
אינני יודע. הרופא האישי צריך לבדוק ולאבחן, כפי שהשבתי מספר פעמים
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו