בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/02/2017, 9:11 pmלפניי כשנתיים ביצעו לי כתר בשם שעברה טיפול שורש, הכתר יצא לא אסתטי, בולט בפה ובכלל לא בגוון השיניים.. עשוי חרסינה emax..
הרופא הציע לתקן בחינם אך לא הסכים לעשות כתר זירקוניה כי טען שהוא יתפוצץ/יישבר לי בפה וכתר חרסינה יותר עמיד וחזק..
אני הולכת לחדש.. לא סגורה איזה סוג עדיף לשים כל רופא עם חוות דעת אחרת (3רופאים) מכירה אנשים שנשבר להם כתר זירקוניה..
הפחד שלי הוא שאם יקרה חלילה משהו לכתר החדש לא תהיה אפשרות לשים עוד אחד ויהיה צורך לעשות השתלה..
הרופא שעשה את הכתר הראשון אומר שהשן נורא בעייתית וממש מושחזת והוא לא היה מוכן לעשות לי זירקוניה לא משנה כמה הייתי משלמת כי אמר שזה לא מתאים לפה שלי כי יישבר
מבולבלת לא יודעת במי לבחור או איזה כתר לעשות והאם יכול להיגרם נזק בלתי הפיך ברמה של השתלה לאחר ביצוע הכתר..
עזור לי בבקשה
לפניי כשנתיים ביצעו לי כתר בשם שעברה טיפול שורש, הכתר יצא לא אסתטי, בולט בפה ובכלל לא בגוון השיניים.. עשוי חרסינה emax..
הרופא הציע לתקן בחינם אך לא הסכים לעשות כתר זירקוניה כי טען שהוא יתפוצץ/יישבר לי בפה וכתר חרסינה יותר עמיד וחזק..
אני הולכת לחדש.. לא סגורה איזה סוג עדיף לשים כל רופא עם חוות דעת אחרת (3רופאים) מכירה אנשים שנשבר להם כתר זירקוניה..
הפחד שלי הוא שאם יקרה חלילה משהו לכתר החדש לא תהיה אפשרות לשים עוד אחד ויהיה צורך לעשות השתלה..
הרופא שעשה את הכתר הראשון אומר שהשן נורא בעייתית וממש מושחזת והוא לא היה מוכן לעשות לי זירקוניה לא משנה כמה הייתי משלמת כי אמר שזה לא מתאים לפה שלי כי יישבר
מבולבלת לא יודעת במי לבחור או איזה כתר לעשות והאם יכול להיגרם נזק בלתי הפיך ברמה של השתלה לאחר ביצוע הכתר..
עזור לי בבקשה
ציטוט מ גיא וולפין ב 01/03/2017, 10:37 pmמצטער, אני ממש לא יכול לעזור ולהחליט במקום 2 או 3 רופאים שבדקו אותך ולא מגיעים להחלטה זהה. אין טעם שאנחש דרך האינטרנט., זה יהיה רק ניחוש ולא מקצועי
מצטער, אני ממש לא יכול לעזור ולהחליט במקום 2 או 3 רופאים שבדקו אותך ולא מגיעים להחלטה זהה. אין טעם שאנחש דרך האינטרנט., זה יהיה רק ניחוש ולא מקצועי
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו