בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 04/03/2017, 11:13 amאני אמורה עוד קצת פחות מחודשיים לעבור חשיפת שתל ובגלל בעייה אחרת לא קשורה למקום הנ"ל אני צריכה לעבור. צילום פנורמי האם בעקבות זאת הצילום של עכשיו יספיק לחשיפה או שאצטרך קרוב למועד שזה עוד חודש וחצי /חודשיים שוב לעשות צילום פנורמי?
אני אמורה עוד קצת פחות מחודשיים לעבור חשיפת שתל ובגלל בעייה אחרת לא קשורה למקום הנ"ל אני צריכה לעבור. צילום פנורמי האם בעקבות זאת הצילום של עכשיו יספיק לחשיפה או שאצטרך קרוב למועד שזה עוד חודש וחצי /חודשיים שוב לעשות צילום פנורמי?
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/03/2017, 6:39 pmצילום צריך להתבצע סמוך למועד חשיפת שתל ככל האפשר. אם הצילום יבוצע עכשיו, רק הרופא האישי יוכל להחליט אם המצב שהוא רואה בצילום מספיק כדי לקבל החלטה מקצועית, או שיהיה צורך בצילום נוסף לפני החשיפה
צילום צריך להתבצע סמוך למועד חשיפת שתל ככל האפשר. אם הצילום יבוצע עכשיו, רק הרופא האישי יוכל להחליט אם המצב שהוא רואה בצילום מספיק כדי לקבל החלטה מקצועית, או שיהיה צורך בצילום נוסף לפני החשיפה
ציטוט מ אורח/ת ב 04/03/2017, 6:43 pmאבל באופן עקרוני נעשה פנורמי האם בשביל חשיפה משתמשים בדרך כלל בפנורומי או בצילום רגיל במרפאה במיוחד שהיתה גם הרמת סינוס?
אבל באופן עקרוני נעשה פנורמי האם בשביל חשיפה משתמשים בדרך כלל בפנורומי או בצילום רגיל במרפאה במיוחד שהיתה גם הרמת סינוס?
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/03/2017, 12:12 pmאם הייתה הרמת סינוס בדרך כלל הרופא יבקש פנורמי, אך כאמור זה להחלטתו
אם הייתה הרמת סינוס בדרך כלל הרופא יבקש פנורמי, אך כאמור זה להחלטתו
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו