בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 11/03/2017, 9:34 amשבוע לאחר סתימה כפולה עמוקה הכאבים החמירו בטירוף מאתמול והם לא מרפים.
הבנתי שתיית מים קרים משכך מיד את הכאב אבל בסוף הערב כבר הייתי על הקרשים אז יצאתי לקנות כדורים
נרוסין לא עזר בכלל בנתיים אבל אפשר לשכך מידית עם מים קרים אז אני שותה ויורק בלי הפסקה.
ברור לי שהעצב והאיזור מסביב צריכים זמן לאיחוי, השאלה היא האם המים הקרים מעכבים ריפוי בגלל כיווץ כלי הדם? יש מצב שהם מחמירים את רמת הכאב כי הוא פשוט יותר מידי
שבוע לאחר סתימה כפולה עמוקה הכאבים החמירו בטירוף מאתמול והם לא מרפים.
הבנתי שתיית מים קרים משכך מיד את הכאב אבל בסוף הערב כבר הייתי על הקרשים אז יצאתי לקנות כדורים
נרוסין לא עזר בכלל בנתיים אבל אפשר לשכך מידית עם מים קרים אז אני שותה ויורק בלי הפסקה.
ברור לי שהעצב והאיזור מסביב צריכים זמן לאיחוי, השאלה היא האם המים הקרים מעכבים ריפוי בגלל כיווץ כלי הדם? יש מצב שהם מחמירים את רמת הכאב כי הוא פשוט יותר מידי
ציטוט מ גיא וולפין ב 12/03/2017, 7:25 amפעמים רבות לאחר סתימות מאוד עמוקות (ובמיוחד אם הן ממתכת האמלגם) יש רגישות לקור בגלל הקירבה אל העצב. צריך להיות בקשר עם הרופא ולעדכן אותו, ייתכן שהמצב ישתפר אך ייתכן גם שלא יהיה מנוס מטיפול שורש.
פעמים רבות לאחר סתימות מאוד עמוקות (ובמיוחד אם הן ממתכת האמלגם) יש רגישות לקור בגלל הקירבה אל העצב. צריך להיות בקשר עם הרופא ולעדכן אותו, ייתכן שהמצב ישתפר אך ייתכן גם שלא יהיה מנוס מטיפול שורש.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו