בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 17/03/2017, 12:55 pmשלום. אני בת 16, וכבר כחודש וחצי שיש לי רגישות בשן( ניב בלסת העליונה)שבאה והולכת. אני מרגישה מן ריגשות כזאת רק כשאני נוגעת או אוכלת, ללא קשר אם האוכל חם או קר. הרגישות הזאת נמצא אצלי בערך שבוע כן ושבוע לא, ואף אתמול הרגשתי רגישות גם בשן שלידה ובשן שנמצאת באותו המיקום רק בלסת התחתונה, והיום אין לי את הרגישות בשני אלה אבל עדיין בני. למעלה. יש לציין שהייתי אצל הרופאת שיניים כבר והיא בדקה אותי ואמרה שאין חור אבל לדעתי היא לא הסתכלה מספיק ברצינות... ממה נגרמת הרגישות? יכול להיות שזה באמת חור?
שלום. אני בת 16, וכבר כחודש וחצי שיש לי רגישות בשן( ניב בלסת העליונה)שבאה והולכת. אני מרגישה מן ריגשות כזאת רק כשאני נוגעת או אוכלת, ללא קשר אם האוכל חם או קר. הרגישות הזאת נמצא אצלי בערך שבוע כן ושבוע לא, ואף אתמול הרגשתי רגישות גם בשן שלידה ובשן שנמצאת באותו המיקום רק בלסת התחתונה, והיום אין לי את הרגישות בשני אלה אבל עדיין בני. למעלה. יש לציין שהייתי אצל הרופאת שיניים כבר והיא בדקה אותי ואמרה שאין חור אבל לדעתי היא לא הסתכלה מספיק ברצינות... ממה נגרמת הרגישות? יכול להיות שזה באמת חור?
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/03/2017, 7:30 pmעלייך לחזור לרופא האישית ולעדכן כי את ממשיכה לסבול. כדאי להיבדק שוב ולבצע גם צילום רנטגני. סיבות אפשריות הן דלקת בחניכיים, חור בשן, רגישות בצוואר השן בגלל דנטין חשוף ועוד.
עלייך לחזור לרופא האישית ולעדכן כי את ממשיכה לסבול. כדאי להיבדק שוב ולבצע גם צילום רנטגני. סיבות אפשריות הן דלקת בחניכיים, חור בשן, רגישות בצוואר השן בגלל דנטין חשוף ועוד.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו