בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 01/09/2018, 7:35 pmמקבלת כל חצי שנה זריקת פרוליה לטיפול באוסטאופורוזיס (סה''כ 2 זריקת עד כה) הזריקה האחרונה היתה ביוני. הייתי אצל רופא שיניים שעשה צילום וראה שהשן בינה הכלואה גרמה לחור מתחת לחניכיים של השן לידה. הוא המליץ על עקירה של שן הבינה.. כמה זמן לאחר מתן זריקת פרוליה ניתן לבצע עקירה כירורגית?
מקבלת כל חצי שנה זריקת פרוליה לטיפול באוסטאופורוזיס (סה''כ 2 זריקת עד כה) הזריקה האחרונה היתה ביוני. הייתי אצל רופא שיניים שעשה צילום וראה שהשן בינה הכלואה גרמה לחור מתחת לחניכיים של השן לידה. הוא המליץ על עקירה של שן הבינה.. כמה זמן לאחר מתן זריקת פרוליה ניתן לבצע עקירה כירורגית?
ציטוט מ גיא וולפין ב 02/09/2018, 9:35 pmבאופן עקרוני לאחר 6 חודשים, ויש להימנע 3 חודשים לאחר הכירורגיה מזריקת פרוליה נוספת. יש בעיה עם תרופה זו, ואין קונצנזוס מוסכם ואחיד בכל העולם. על כן מומלץ להתייעץ ולבצע עם כירורג מומחה פה ולסת, או מומחה לרפואת הפה
באופן עקרוני לאחר 6 חודשים, ויש להימנע 3 חודשים לאחר הכירורגיה מזריקת פרוליה נוספת. יש בעיה עם תרופה זו, ואין קונצנזוס מוסכם ואחיד בכל העולם. על כן מומלץ להתייעץ ולבצע עם כירורג מומחה פה ולסת, או מומחה לרפואת הפה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו