פורום
ניווט בפורום

שתל או כתר

ציטוט

אם הכתר או המבנה של השתל זזו זו תחושתי ובעקבות ככה דימומים מדי פעם ומקפידה על נקיון יותר . אם אחכה עד שתחזרו בתקווה שבקרוב כבר האם יכול להגרם נזק ?

ציטוט

נדמה לי שכבר עניתי לך בנושא זה. אם זו רק הברגה וחיזוק של הכתר אל השתל, יוקל לך במהרה. אך אם השתל כולו נייד בגלל דלקת סביבו, כנראה יהיה צורך להוציאו ולהתחיל מחדש. ועל כן גם הסברתי שכדאי לגשת לבדיקה בהקדם, ולא לחכות  

ציטוט

דיברתי עם רופא החירום מקבלים כרגע רק מקרים דחופים ביותר שסובלים מכאבי תופת. דיבר איתי והסביר לחכות עד תחילת מאי ובתקווה שהרופאים יתחילו לחזור אם לא ימצאו במרפאה ויטפלומבאופן כללי שמחכה מה אפשר לעשות כדי לא להזיק יותר בזמן הזה יותר וגם שמשהוא זס לאהרק השתל גם הכתר או המבנה וגם טם התפתחה שם סוג של דלקת לכלמאחד מהמקרים עושים צילום לבדוק ועד מאי מה אוכל לעדות כדי לא להחמיר בינתיים משתמשת בגל להקלה של הדימומים שיש אומנם קצת יותר טוב.

ציטוט

איני יודע עם מי דיברת ומה הוא חושב. אני לא חושב שהתשובה הזו מתאימה למצבך ולפי התיאור שלך של כתר נייד הוא כן מצב של בדיקה דחופה וטיפול בהתאם. אם הוא יבדוק ויתברר שהכל בסדר ורק צריך לפתוח את ההברגה ולחזק אותה שוב - אולי אפשר לחכות עם זה עד למאי, שזה עוד 10 ימים. אבל אם יש שם דלקת חמורה והשתל מוקף בזיהום, זה לא מצב להמתנה. אם הוא בכל זאת לא מוכן לבדוק אותך - גשי לרופא אחר

ציטוט

לפימדעתי לא מוקף בזיהום רק זז משהוא כי הדימום הוא לא כל הזמן ולא כמו שהיה אבל מרגישה מעין תזוזה ויסדרו. האם עושים צילוום אם במקרה לא בכתר אלא רק במבנה והדימום והקושימקורה בהרבה יותר לאחר אכילה לכן אמר שאחכה ואם לא תחזרו עד תחילת מאי יקבלו כל אחד כי כרגע מקבליםמרק כאלה בכאבי תופת והגל עשה טיפה הקלה בכמות הדימומים ובעיקר הרגשת תזוזה.

ציטוט

עניתי לך מספר פעמים, ואיני מבין מדוע את שואלת שוב. הרופא יבדוק, יצלם, יאבחן, ויחליט מהו המצב ויטפל בהתאם. נכון להיום בבוקר יש אישור לחזרה למרפאות השיניים לבצע טיפולים, אל תחכי. אני מקווה בשבילך שזו רק תזוזה של הכתר ולא של השתל כולו. בהצלחה 

התחברות