בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 09/01/2021, 10:45 pmהיי, לפני כחודש וחצי הייתה לי אפטה בפה, באזור בוקאלי שמאלי. חשוב לציין שהיא הייתה גדולה וכואבת ולקח לה כמעט שבועיים לעבור. כעת מופיע לי מעין פס לבן בהשוואה לשאר הרקמה במקום האפטה, מורגש כשאני עוברת על הרקמה עם הלשון. קראתי באינטרנט שלעיתים נותרות צלקות לאחר אפטה גדולה , אך אין שום תמונה שמראה כיצד זה נראה. דואגת נורא , רוצה לדעת מה זה יכול להיות.
תודה
היי, לפני כחודש וחצי הייתה לי אפטה בפה, באזור בוקאלי שמאלי. חשוב לציין שהיא הייתה גדולה וכואבת ולקח לה כמעט שבועיים לעבור. כעת מופיע לי מעין פס לבן בהשוואה לשאר הרקמה במקום האפטה, מורגש כשאני עוברת על הרקמה עם הלשון. קראתי באינטרנט שלעיתים נותרות צלקות לאחר אפטה גדולה , אך אין שום תמונה שמראה כיצד זה נראה. דואגת נורא , רוצה לדעת מה זה יכול להיות.
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 11/01/2021, 9:28 amאכן לאחר אפטה גדולה (וגם פצעים של נשיכה עצמית, למשל) לעיתים ההחלמה אינה מלאה וחזרה לרקמה התקינה במאה אחוז, ולעיתים נותרת רקמה צלקתית (פיברוטית) באיזור. עליך לקבוע בדיקה עם רופא השיניים האישי שלך לקבלת איבחון מדוייק וטיפול
אכן לאחר אפטה גדולה (וגם פצעים של נשיכה עצמית, למשל) לעיתים ההחלמה אינה מלאה וחזרה לרקמה התקינה במאה אחוז, ולעיתים נותרת רקמה צלקתית (פיברוטית) באיזור. עליך לקבוע בדיקה עם רופא השיניים האישי שלך לקבלת איבחון מדוייק וטיפול
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו