בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 12/06/2015, 5:42 pmיש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד הכתר הזמני וכאבים אחרי אכילה או אחרי ניקוי וצחצוח באיזור הכתר הזמני ? מה זה אומר ובצילום ובבדיקה לא ראו עששת חדשה ? מה זה יכול להיות שיש שם וגורם לכאבים ? ולפעמים למרות ממש קצת יש גם טיפה דם בניקוי ? האם זה קשור לכתר הזמני בעייה או אולי דחיסת מזון שגורמת לדלקת לפי דעתך והאם יתרפא עם קבלת הכתר הקבוע , והאם בעקבות התופעה הזאת יכול להיות בעיה אחרי שיתחילו במדידות שבמעבדה יראו כי הצליחו לעשות בינתיים את המדידות הראשוניות.
יש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד הכתר הזמני וכאבים אחרי אכילה או אחרי ניקוי וצחצוח באיזור הכתר הזמני ? מה זה אומר ובצילום ובבדיקה לא ראו עששת חדשה ? מה זה יכול להיות שיש שם וגורם לכאבים ? ולפעמים למרות ממש קצת יש גם טיפה דם בניקוי ? האם זה קשור לכתר הזמני בעייה או אולי דחיסת מזון שגורמת לדלקת לפי דעתך והאם יתרפא עם קבלת הכתר הקבוע , והאם בעקבות התופעה הזאת יכול להיות בעיה אחרי שיתחילו במדידות שבמעבדה יראו כי הצליחו לעשות בינתיים את המדידות הראשוניות.
ציטוט מ גיא וולפין ב 12/06/2015, 7:33 pmנדמה לי שכבר עניתי על שאלה זו מספר פעמים.
אענה שוב ובקצרה" אם כתר זמני אינו מדוייק או שנשסר חלק ממנו, או שכבר היה מצב של נסיגת חניכיים באיזור - בהחלט תתכן דחיסת מזון וגרימת דלקת חניכיים.
לבי כתרים קבועים - הסיכוי לקבלת כתר מדוייק ואיכותי כאשר יש דלקת חניכיים הינו קטן יותר ויש חשש שהכתר לא יהיה מדוייקכל טוב,
נדמה לי שכבר עניתי על שאלה זו מספר פעמים.
אענה שוב ובקצרה" אם כתר זמני אינו מדוייק או שנשסר חלק ממנו, או שכבר היה מצב של נסיגת חניכיים באיזור - בהחלט תתכן דחיסת מזון וגרימת דלקת חניכיים.
לבי כתרים קבועים - הסיכוי לקבלת כתר מדוייק ואיכותי כאשר יש דלקת חניכיים הינו קטן יותר ויש חשש שהכתר לא יהיה מדוייק
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו