בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/11/2021, 8:10 pmהלכתי לרופא שניים על מנת להסיר כתר קבוע ולהתקין זמני על מנת להכין את הפה לטיפול שורש אצל מומחה. ביציאה שבאתי לשלם נאמר לי שעשו לי גם הארכת כותרת. האם הגיוני שיעשו בלי לשאול אותי ויותר חשוב בלי שארגיש או אראה כלום ועם 0 דימום ובלי שאשים לב???
הלכתי לרופא שניים על מנת להסיר כתר קבוע ולהתקין זמני על מנת להכין את הפה לטיפול שורש אצל מומחה. ביציאה שבאתי לשלם נאמר לי שעשו לי גם הארכת כותרת. האם הגיוני שיעשו בלי לשאול אותי ויותר חשוב בלי שארגיש או אראה כלום ועם 0 דימום ובלי שאשים לב???
ציטוט מ גיא וולפין ב 30/11/2021, 11:33 amאם הארכת הכותרת והצורך בה הוסבר ע"י הרופא והוא חלק מתוכנית הטיפול, ונתת אישורך לביצוע הנ"ל, הכל בסדר. אין לבצע שום פעולה רפואית ללא הסבר למטופל וקבלת הסכמתו.
אם הארכת הכותרת והצורך בה הוסבר ע"י הרופא והוא חלק מתוכנית הטיפול, ונתת אישורך לביצוע הנ"ל, הכל בסדר. אין לבצע שום פעולה רפואית ללא הסבר למטופל וקבלת הסכמתו.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו