בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 01/01/2022, 1:15 pmשלום, אובחן אצלי סדק בשורש שן 46 (כיס וציסטה שבנתיים נעלמה). שני מומחי חניכיים נתנו חוות דעת על העקירה. אחד אמר שהוא קודם עושה ניתוח אקספלורציה , ואם יראה סדק אז עוקר באותו מעמד, אם לא יראה סדק, אז הוא ינקה את המקום ויסגור חזרה. ומומחה חניכיים אחר אמר שהוא עוקר את השן ישר בעקירה כירורגית בלי שום אקספלורציה. איזו אופציה מומלצת ועדיפה?
שלום, אובחן אצלי סדק בשורש שן 46 (כיס וציסטה שבנתיים נעלמה). שני מומחי חניכיים נתנו חוות דעת על העקירה. אחד אמר שהוא קודם עושה ניתוח אקספלורציה , ואם יראה סדק אז עוקר באותו מעמד, אם לא יראה סדק, אז הוא ינקה את המקום ויסגור חזרה. ומומחה חניכיים אחר אמר שהוא עוקר את השן ישר בעקירה כירורגית בלי שום אקספלורציה. איזו אופציה מומלצת ועדיפה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 02/01/2022, 9:51 pmלא ברור לי איך אתה חושב שאני יכול לתת עצה טובה יותר לעומת העצות שקיבלת משני מומחים לחניכיים שבדקו וראו את השן עצמה ואת הצילומים הרלבנטיים.
לא ברור לי איך אתה חושב שאני יכול לתת עצה טובה יותר לעומת העצות שקיבלת משני מומחים לחניכיים שבדקו וראו את השן עצמה ואת הצילומים הרלבנטיים.
ציטוט מ גיא וולפין ב 08/01/2022, 9:42 pmלא בהכרח, יש מצבים שבהם התשובה ברורה ומיידית
לא בהכרח, יש מצבים שבהם התשובה ברורה ומיידית
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/02/2022, 10:45 am
![]()
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו