בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 17/06/2022, 1:45 amהיה לי שבוע של גהינום עם כאבי שיניים וכאב לי גם החניכיים .. היה לי חור בשן והייתה מוגלתית .. הוא ניקה את השן כמובן שעם זריקת הרדמה ועשה לי סתימה .. עכשיו השן לא כואבת אבל התנפח לי המקום של הזריקה והחניכיים וכואב נוורא .. זה אמור להיות ככה ? אני לוקחת אנטיבייטיקה של נשים בהריון וזה לא כז עוזר .. זה אמור להיות ככה ? ומתי האנטיביוטיקה הזו תעזור??
היה לי שבוע של גהינום עם כאבי שיניים וכאב לי גם החניכיים .. היה לי חור בשן והייתה מוגלתית .. הוא ניקה את השן כמובן שעם זריקת הרדמה ועשה לי סתימה .. עכשיו השן לא כואבת אבל התנפח לי המקום של הזריקה והחניכיים וכואב נוורא .. זה אמור להיות ככה ? אני לוקחת אנטיבייטיקה של נשים בהריון וזה לא כז עוזר .. זה אמור להיות ככה ? ומתי האנטיביוטיקה הזו תעזור??
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/06/2022, 11:51 pmאנטיבוטיקה מתחילה להשפיע בדרכ לאחר 48 שעות, בינתיים רצוי כמובן לעדכן את הרופא בנפיחות ושיחליט אם יש צורך בטיפול נוסף כלשהו, או שהמצב צפוי והגיוני עיניו
אנטיבוטיקה מתחילה להשפיע בדרכ לאחר 48 שעות, בינתיים רצוי כמובן לעדכן את הרופא בנפיחות ושיחליט אם יש צורך בטיפול נוסף כלשהו, או שהמצב צפוי והגיוני עיניו
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו