בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/07/2015, 2:39 pmהתחילו לי טיפול שורש בעקבות שבר קבעו לי עוד תור האם זה מסתכם בעוד תור כי שמעתי שיש לפעמים טיפולים ב 3 פעמים מתי עושים ב3 פעמים ויכול להיות שזה שזו שן טוחנת זה מורכב ובכלל זה ארוך שיש כאבים אחרי הטיפול הראשון אמנם מתחילים לפחות וסוג שונה אומר משהוא על האורך ומורכבות הטיפול?
התחילו לי טיפול שורש בעקבות שבר קבעו לי עוד תור האם זה מסתכם בעוד תור כי שמעתי שיש לפעמים טיפולים ב 3 פעמים מתי עושים ב3 פעמים ויכול להיות שזה שזו שן טוחנת זה מורכב ובכלל זה ארוך שיש כאבים אחרי הטיפול הראשון אמנם מתחילים לפחות וסוג שונה אומר משהוא על האורך ומורכבות הטיפול?
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/07/2015, 6:40 amלשן טוחנת יש אנטומיה מאוד מסובכת והתעלות שבהן עובר העצב בתוך השורשים הינן הרבה פעמים מפותלות ומסובכות. אם הרופא מיומן בביצוע טיפולי שורש מסובכים, אני בטוח שהכאב ירגע תוך מספר ימים. לעיתים ההחלמה מהירה ועיתים איטית וכואבת. במקרים של דלקת חריפה הרופא צריך לשקול גם מתן אנטיביוטיקה.
כל טוב,
לשן טוחנת יש אנטומיה מאוד מסובכת והתעלות שבהן עובר העצב בתוך השורשים הינן הרבה פעמים מפותלות ומסובכות. אם הרופא מיומן בביצוע טיפולי שורש מסובכים, אני בטוח שהכאב ירגע תוך מספר ימים. לעיתים ההחלמה מהירה ועיתים איטית וכואבת. במקרים של דלקת חריפה הרופא צריך לשקול גם מתן אנטיביוטיקה.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו